facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sushi Carré

Sushi Carré

Info

Sushi Take Away & Restaurant

Geschiedenis

Sushi Carré
Lekker en gezond op een eerlijke manier

De echte sushi-liefhebbers kunnen genieten bij Sushi Carré. Onze sushi is van hoge kwaliteit: vers, uitdagend en uniek.

Onze service is professioneel: snel, correct en vriendelijk en altijd een prettige ervaring.

Ontdek nu onze nieuwste creaties en bestel meteen!

Producten

Sushi

Adres: Burgemeester J.C. van den Bergplein 22, 7642 GS Wierden
Telefoonnummer: 0546627964
ln.erracihsus@ofni
Stad: Wierden
Route: Burgemeester J.C. van den Bergplein 22
Postcode: 7642 GS



op zoek naar gerelateerd: lunchroom carre wierden menukaart, sushi care wierden, cafetaria & lunchroom carre wierden, wings sushi, sushi wierden, sushi tijd, sushi almelo, sterk langs de lijn
Recensies
Volgens mijn echtgenote heerlijke sushi. Ik heb het op patat gehouden. Jammer dat ze geen ijs hebben. Heel mooi cafetaria waar behoorlijk war zitplaatsen zijn.
Eten van Carré altijd goed. Speciaal uit Rijssen vaak eten afhalen, maar laatst ter plekke gegeten, maar gek dat de prijzen op de kaart duurder zijn dan het afhaal menu. Terwijl de plastic bakjes etc nu niet van toepassing zijn.
Heerlijke sushi en geweldige service- Carré wist dat we wat te vieren hadden en heeft onze bestelling van meerdere boxen en losse rollen in overleg prachtig opgemaakt in één groot geheel. Wij waren erg aangenaam verrast met de aandacht en het werk dat zij in onze bestelling staken. Zeker een aanrader!
Krokante patat en een lekkere burger gegeten. Voldoende hoeveelheid en goed warm. Service was goed, de cafetaria is leuk ingericht en geeft ook een verzorgde indruk. We komen graag nog een keer.
Carre is by far de beste sushi-afhaal toko in de regio. Alles ontzettend keurig, verfijnd en hoge kwaliteit, geen massa afraffelwerk. De dragon roll en beef dragon roll zijn aanraders. Niks dan lof. Ze zouden prima een restaurant kunnen openen.
Goede snackbar en als je wat online of telefonisch besteld is het klaar op de afgesproken tijd en dat is heel fijn. Dit ontbreekt er bij andere cafetaria’s nog wel eens en dat is heet irritant
Eten is goed, enkel wel ontzettend prijzig!! € 27,- voor 3 patatjes en 4 snacks!!
Fantastische sushi en sindskort heerlijke pokebowl en super nette snackbar!
Patat te hard gebakken , hamburger speciaal was niks speciaals aan .... broodje sla hamburger 1 plakje tomaat en 2 soorten saus. Mevr is erg onvriendelijk tegen jonger personeel als of ze de koningin is. Nooit meer dikke -1
Super vriendelijk personeel, goed kwaliteit cafetaria en sushi! Je wordt altijd snel geholpen en hoeft niet te wachten als je besteld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid