facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sushi 81

Sushi 81

Geschiedenis

Sushi take-away in Nijverdal.
Bezorgt in Nijverdal en Hellendoorn.

Open april 2017



"Sushi 81 is een afhaalrestaurant voor sushi en poké Bowls. Tevens bezorgen wij in Nijverdal, Hellendoorn en Haarle. Ook verzorgen wij sushi avonden op locatie en catering.Alle sushi wordt in de winkel aan de Grotestraat vers gemaakt. We proberen zoveel mogelijk à la minute te draaien, veel verser kun je het niet krijgen. Er is een open keuken, de balie is zo ingericht dat klanten mee kunnen kijken. Klanten kunnen zien wat er gebeurt. Het voordeel van vers is, dat de sushi aangepast kan worden op bijvoorbeeld allergieën. Ook voor veganisten of juist carnivoren is er altijd wat te regelen."
Adres: Grotestraat 222, 7443BT Nijverdal
Telefoonnummer: 0548 – 76 90 95
Stad: Nijverdal
Route: Grotestraat 222
Postcode: 7443BT


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:00

Recensies
Tijdens weekendje weg wat afgehaald. Heerlijke sushi!Eten: 5/5
Goede sushi en vlotte bezorging. Een minpunt is alleen dat de sushi rijst iets te zacht was en viel persoonlijk de crispy salmon skin roll tegen. Deze was namelijk niet crispy en de zoete saus die eroverheen zit neemt weg van de zalm. Verder is de prijs-kwaliteitverhouding wel echt prima.
Super gegeten, sushi die op de tong weg smelt.Eten: 5/5
Dit was gewoon slecht en heeft niks met sushi te maken. Als je gaat afhalen sta je in de frituur dampen. Ik had toen gewoon m’n bestelling moet annuleren. We hebben de verse vis weggegooid omdat deze gewoon niet vers was en niet het risico waard was. Rijst was veel te lang gekookt en was een pap bal geworden. Gewoon slecht, echt heel slecht. Reactie: we zullen zeker contact opnemen. Dat veranderd alleen niks aan onze ervaring. Sashimi is bedoelt als vers gesneden zodat het rauw gegeten kan worden. Dit was het niet. De nigiri was uitgedroogd en zeker niet vers gemaakt. Hierin nemen we geen risico’s.
Gister pokebowl besteld, wat een tegenvaller. Rijst was geen sushirijst zoals we die kennen van andere restaurants. Droog, melerig en niet plakkerig. Avocado was niet rijp. Edamame te lang gekookt. Gelukkig was de komkommer vers. Sorry maar wij komen niet terug hier.
Dit adres hoort bij de eerste 5 adressen in Nederland, alles is de juiste verhouding en elk een bijzondere smaak sensatie en ook een lust voor het oog!
Prima sushi, waarbij er ook gelet is op het uiterlijk. Lekkere smaak combinaties. Rijst valt uit elkaar, bij sommige sushi garnaal vulling viel deze uit elkaar. Prijs kwaliteit is niet in orde, prijzen liggen 15-20% hoger dan wat wij gewend zijn.
In het dagelijks leven eet ik, als gepassioneerd consument van het goede leven, regelmatig sushi. In het mooie westen, waar ik doordeweeks mijn derrière positioneer bij de meest malse restaurants die het mooie Leiden te bieden heeft, heb ik nog nooit zulke goede sushi mogen ervaren. Subliem. Oké even zonder grappen. De sushi van Sushi 81 is oprecht de best sushi die ik ooit op heb. Het was gevarieerd, vers en vol van smaak. Zeker een aanrader en de volgende keer dat ik in de buurt ben ga ik zeker weer hier naartoe! Het enige nadeel is dat het wel redelijk aan de dure kant is waardoor je niet altijd helemaal vol zal zitten voor een normale prijs.
Best wel een tegenvaller afgaande op de eerdere oudere reviews. Sushi van wat twijfelachtige kwaliteit, zag er niet al te vers meer uit en alles overgoten met flink wat saus om iets te maskeren?. Gelukkig niet echt ziek geworden, maar wel een paar dagen niet helemaal jofel gevoeld qua spijsvertering. Misschien net een slechte dag gekozen, maar ik durf het niet meer aan.
Bestelling gedaan voor een combi-box, zag er keurig uit en smaakte goed. Ook een telefoontje met de vraag of we de bestelling een uur eerder op konden halen was geen probleem. Top service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid