facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Susan Stijnen, Scheidingsspecialist & Mediator

Susan Stijnen, Scheidingsspecialist & Mediator

Info

Neutrale en deskundige begeleiding bij een (echt)scheiding op juridisch, financieel EN emotioneel vlak.
Info www.susanstijnen.nl of 06-46171545

Geschiedenis

In Nederland eindigt 1 op de 3 huwelijken vroegtijdig. Een zeer aangrijpende gebeurtenis in het leven van alle betrokkenen die veel stress, emoties en onzekerheden teweeg brengt.
Vaak zijn de gevolgen op juridisch,financieel en emotioneel vlak niet te overzien.

In deze periode ben ik er als neutrale deskundige om scheidende stellen te begeleiden. Ik bied structuur en leid ze stap voor stap door het gehele proces.
Ze weten steeds waar ze aan toe zijn en waar we het over gaan hebben. Met aandacht voor het belang en het welzijn van het kind.



"In Nederland eindigt 1 op de 3 huwelijken vroegtijdig. Een zeer aangrijpende gebeurtenis in het leven van alle betrokkenen die veel stress, emoties en onzekerheden teweeg brengt.Vaak zijn de gevolgen op juridisch,financieel en emotioneel vlak niet te overzien.In deze periode ben ik er als neutrale deskundige om scheidende stellen te begeleiden. Ik bied structuur en leid ze stap voor stap door het gehele proces.Ze weten steeds waar ze aan toe zijn en waar we het over gaan hebben. Met aandacht voor het belang en het welzijn van het kind."
Adres: Eurode - Park 1-75, 6461 KB Kerkrade
Telefoonnummer: 0646171545
Stad: Kerkrade
Route: Eurode - Park 1-75
Postcode: 6461 KB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sanitas HealthCare Sanitas HealthCare 579 meter Vertaald door Google Ik ben hier in behandeling. Engels, Nederlands Duits alle talen ...
High-Five Healing High-Five Healing 789 meter High Five Healing begeleid mensen en dieren op energetische wijze bij hun kopzorgen e...
Op 't Weike Op 't Weike 2 km Toen ik Kirsten leerde kennen en wist dat ze een eigen praktijk had voelde ik meteen ...
Praktijk ComPassie Praktijk ComPassie 4 km Ik heb bij Eveline aan een jaarprograamma deel genomen. Ik heb er veel aan gehad, ik ...
Vivera.coach Vivera.coach 4 km Toen ik Kirsten leerde kennen en wist dat ze een eigen praktijk had voelde ik meteen ...
Recensies
Hoi ik wil mijn ervaringen delen . Mijn ex en ik wilde snel.scheiden en dat is heel.snel.gegaan dat moet ik zeggen dat heeft Susan goed geregeld! Ik weet dat ze voor beide partijen is maar ik vind dat er niet helemaal eerlijk naar alles is gekeken ! Nu ben ik er de dupe van en moet ik de.helft van alle kosten aan mijn ex betalen voor kost en inwoning en daar maakt hij gretig gebruik door iederr keer het convenant naar mij te sturen. Ik weet ik heb getekend daarvoor maar het werd er gewoon ingduwd en nu pas realiseer ik mij wat ik moet betalen aan hem terwijl hij 2 keer meer verdiend. ! Ik.dacht dat.een mediator er was om alles in goede verstandhouding van beide partijen te regelen maar door dat dit er door is geduwd is er alleen maar meer ruzie ontstaan . Een huis nu vinden is ook.nog eens moeilijk ! Hopelijk vind ik snel wat dan heb ik ook rust !
Geweldig mens! Ontzettend deskundig, onpartijdig en een prettige sfeer. Haar bedrijfsruimte voelt als 'thuis', veilig en vertrouwd. Het verschil tussen ouderschap en partnerschap zal me altijd bijblijven. Mooi werk. Voor Susan vanzelfsprekend, voor mij van onschatbare waarde. Onbetaalbaar.
Susan is een warme vrouw die aandachtig en zonder oordeel luistert naar je verhaal. Respectvol naar alle betrokkenen werkt ze naar een oplossing die voor iedereen goed is.
Susan heeft ons bij onze scheiding goed geadviseerd. Ze is onpartijdig en zakelijk. Het gehele proces is snel en zonder problemen afgehandeld.
Na 30 jaar huwelijk gescheiden, met hulp van Susan Stijnen mediation. Snel en vakkundig geholpen.
Een hele fijne samenwerking met Susan gehad ivm de echtscheiding. Alles is soepel verlopen. Een echte aanrader!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid