facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Susan Ruiter Artist

Susan Ruiter Artist

Info

Openingstijden: ook mogelijk op afspraak.

Geschiedenis

Characteristic images of voluptuous women, combined with beautiful bright colors bring a own humorous world to life. / Het werk van Susan Ruiter bestaat uit kenmerkende beelden van volle vrouwen, gecombineerd met prachtige en heldere kleuren.



"Nog steeds die kale muur in huis? Een mooi interieur, maar geen persoonlijke sfeer? Maak van je huis een thuis, met kunst die bij jou past. Wordt net als velen anderen vrolijk, elke keer dat je de kamer inloopt. Laat je dagelijks inspireren door deze gezellige vrouwen met zelfvertrouwen en plezier in het leven. Al mijn werk is origineel, hierdoor hoef je nooit bang te zijn dat je hetzelfde werk ergens anders tegen komt. Liever nog persoonlijker? Dan maak ik een uniek werk, speciaal voor jou.Kan ik jou ergens blij mee maken? Of heb je vragen? Ik hoor het graag."
Adres: Hoogstraat 125, 3131 BM Vlaardingen
Telefoonnummer: +31 6 13 17 47 33
Stad: Vlaardingen
Route: Hoogstraat 125
Postcode: 3131 BM


Recensies
Lieve Susan, Wat genieten wij van onze “Sunny joyride”!!!! Wij maakten vorig jaar kennis met elkaar en vroegen jou om een persoonlijk schilderij te maken. Belangrijk voor ons is onze geboorte plaats, onze grote liefde Charlie de labradoodle en onze andere liefde Bella, de fiat 500 cabrio. Na wat aanpassingen aan de hand van de schets was het schilderij begin april klaar. Dankjewel Susan!!!
Al vanaf het 1e moment in de prachtige galerie bij Susan waren we verkocht! Daarvoor hadden we werk van haar gezien op social media en internet, maar toen we de kunstwerken "live" in haar galerie zagen besloten we direct om een schilderij door haar te laten maken. Onze passie is reizen en we vroegen Susan om onze 3 favoriete continenten en het thema reizen in het schilderij te verwerken. Daar is ze heel goed in geslaagd! Het schilderij is prachtig geworden en we zijn er enorm blij mee. Het was een spannend proces vanaf het moment van de 1e schetsen tot het eindresultaat maar door de prettige communicatie met Susan verliep alles prima en ontspannen. Wij kunnen Susan absoluut aanbevelen als je een persoonlijk schilderij wilt wat een aanwinst voor je woning wordt!
Het werk van Susan sprak me altijd al aan. Dus toen ik met pensioen ging , dacht ik , dat zou een mooi aandenken zijn. Een afspraak met haar was snel gemaakt ,en ze ging er mee aan het werk , het contact was prettig. Het resultaat hangt inmiddels aan de muur.. Het is helemaal wat ik wilde , met veel persoonlijke details en mooie kleuren. ‘ My favorite moment’ het maakt me elke dag weer blij.
Ben zo blij dat ik bij Susan een uniek schilderij hebt besteld. Prachtig atelier in het centrum van Vlaardingen. Leuk gesprek gehad over wat ik in het schilderij wil een welke kleuren ik zou willen. Neem een kijkje op haar website, Facebook of instagram... en word net zo enthousiast als ik.
Toen de Animalicious serie uitkwam was het meteen duidelijk. Onze huisdieren, kater Pablo en hond Kane, moeten ook vereeuwigd worden. De eerste twee schetsen van Susan waren meteen heel leuk, maar pasten nog niet helemaal bij ons idee en interieur. Toen kwam ik met het idee om er een 'Peaky Blinders' thema aan te koppelen. De schets die daarop volgde was het helemaal. De rest lieten we aan Susan en dat is haar wel toe te vertrouwen. Het eindresultaat is fantastisch, liefde op het eerste gezicht. Onze twee "mannen" in pak aan tafel, flesje Gin erbij, het juiste formaat en de kleuren van ons interieur komen in het schilderij terug. De woonkamer is er meteen een stuk gezelliger op geworden. Bedankt Susan, hier gaan wij nog heel erg lang van genieten.
Geweldig mooie galerie. Met veel plezier heb ik van Susan Ruiter een schilderij gehuurd. Dit is echt een pronk stuk van de woonkamer. Je blijft er naar kijken en ontdekt elke keer weer iets nieuws op het doek. Ook is de service uitmuntend. Susan neemt echt de tijd om naar je wensen te luisteren. Ze is langs geweest met diverse doeken om te kijken welk formaat en welk type schilderij het beste bij de woning en de wensen past. Een doek van Susan Ruiter is echt een geweldige aanwinst!
In Januari heb ik een mooie reis naar Zuid-Afrika mogen maken met mijn vriend en schoonouders. Om mijn schoonouders te bedanken en een mooie herinnering te hebben vroeg ik Susan Ruiter om dit vast te leggen in een schets. Het resultaat was zo gaaf. Geweldig hoe ze met een paar details het zo persoonlijk kan maken. Mijn schoonouders waren er mega blij mee, vooral omdat het de reis omvatte en zo persoonlijk was. Hij heeft een prachtige plek naast de televisie gekregen.
Op vakantie in Vlieland zagen we werk van Susan Ruiter. We zijn direkt gaan zoeken waar haar galerie was. Bij onze eetkamer tafel hangt nu werk van haar en we zijn reuze enthousiast! Het is vrolijk en kleurrijk. Susan kwam het werk persoonlijk bij ons afleveren.
Susan Ruiter is een kunstenaar naar mijn hart. Elke dag kijk ik met plezier naar mijn schilderij wat ik onlangs bij haar heb gekocht. Een aanrader om eens te gaan kijken in haar prachtige atelier in Vlaardingen.
Een fantastisch schilderijtje van onze Zuid Afrika-reis, gemaakt door Susan ontvangen. We zijn er superblij mee. Geweldig. Nogmaals bedankt!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Susan Ruiter Artist.

Vlaardingen kunstgalerieën

openingstijden, locatie, vervoer. Hoogstraat 125 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Susan Ruiter Artist adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Susan Ruiter Artist. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Susan Ruiter Artist delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Apartesieraden Apartesieraden 88 meter Heel eerlijke informatie, een prachtige trouwring met een vingerafdruk aan de binnenk...
Galerie De Duig Galerie De Duig 363 meter Ik ken de Duig niet persoonlijk. Maar wat ik ervan op faceboek is het recentelijk moo...
KOFA KOFA 378 meter Super vette tent en gezellig mensen met een warm onthaal
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid