facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Susan Haveman Fotografie

Susan Haveman Fotografie

Info

Susan Haveman is portretfotograaf

Geschiedenis

Heb jij ook stapels prachtige foto's van je kinderen, je man, van familie en vrienden - maar nauwelijks één foto waarvan je vind dat je er zelf leuk op staat? Zorg jij ook altijd dat je voor de verplichte groepsfoto ergens onopvallend in een hoekje staat, of beter nog: werp je je altijd op als vrijwilliger om die foto te nemen? Omdat je eigenlijk altijd vind dat iedereen er beter op staat dan jij, want ja: die dikke bovenarm, dat rolletje, die onderkin... Weet je zeker dat jou nou eenmaal gewoon niet fotogeniek bent? Dat je niets bijzonders bent?

Ja? Klinkt dat bekend?

Dan ben ik op zoek naar JOU!

'Curvy' of super slank, met rimpels of spiegelglad, melkweit, pure chocolade of pimpelpaars met glittertjes: laat mij je een paar uur bezorgen waarin het helemaal om JOU draait. Laat mij jou laten zien en vooral voelen hoe prachtig en bijzonder je bent.

Ik wéét dat het verschrikkelijk eng is om voor een camera te staan. Maar we hebben geen haast. Eerst word je lekker in de watten gelegd door onze visagist, die precies weet hoe ze jouw beste kanten kan benadrukken. Ondertussen kletsen we, er zijn hapjes en drankjes en er is muziek... En dan help ik je door alle poses heen die ik zo goed ken. En ik moet toegeven: sommigen zijn raar, en je zult je ongetwijfeld meer dan eens afvragen of ik wel helemaal goed bij m'n hoofd ben.... Maar dan laat ik je op de achterkant van mijn camera zien wat ik net heb geschoten, en dan zul je het zelf moeten toegeven: je bent prachtig!

Dus. Wat komt er bij kijken?

Ik vraag je 350 euro voor jouw prachtige portret sessie. Dat bedrag is inclusief haar en make up, hapjes en drankjes. Ongeveer twee weken na je shoot nodig ik je uit voor je eigen persoonlijke onthulling. Dan kun je op je gemak je favoriete foto kiezen, die je dan professioneel geprint en in een handgemaakte passe-partout mee kunt nemen. Natuurlijk kun je ook meer foto's kopen, een collage laten maken etc, maar dat is absoluut NIET verplicht.

Kortom: wat heb je te verliezen? Je bent sowieso een geweldige ervaring rijker. Een ervaring die je altijd met je meeneemt, en een foto die je helpt herinneren hoe speciaal je bent, ook als je dat zelf even vergeet.

Boeken? Stuur me dan alsjeblieft een berichtje met je telefoonnummer en ik bel je om een datum af te spreken en om alle vragen te beantwoorden die je verder nog hebt!



"Portretfotograaf met eigen studio voor persoonlijke portretten, zakelijke portretten en beeldbanken"
Adres: Noordereinde 15, 1243JG 's-Graveland (Noord-Holland)
Stad: 's-Graveland
Route: Noordereinde 15
Postcode: 1243JG


Recensies
WAUW! Wat ben ik tevreden over de fotoshoot bij Susan. Alles klopt. Susan en ik hebben met mijn vormgever overleg gehad vooraf met wat ik wilde uitstralen op en met de foto's. Susan heeft met zoveel aandacht goede locaties uitgezocht om precies datgene over te brengen wat ik wilde! Ik raad echt iedereen Susan aan. Naast dat ze een vakvrouw is, is het ook gewoon een fijn en lief mens. Dat is voor mij heel belangrijk bij een shoot, want alleen dan kan je ook ontspannen op de foto komen toch? Ik zou zeggen bekijk mijn foto's zelf maar eens en oordeel. Ik weet zeker dat je daarna ook naar Susan wilt voor een shoot ;-
Wat een heerlijke middag heb ik gehad bij Susan. Eerst lekker vertroeteld worden door de visagiste. Daarna in verschillende outfits op de foto. Niets is te gek en alles kan. Met haar oog voor detail krijg je dan ook het perfecte plaatje te pakken. Toen ik de foto's klaar waren wist ik niet wat ik zag.... TOP!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid