facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SURYA Bodegraven

SURYA Bodegraven

Info

Kom langs bij Surya Bodegraven, en proef de lekkerste vlees- en visgerechten en/of curry's. De Indiase keuken staat ook bekend om de vele vegetarische gerechten.

Onze bar heeft naast een wijnkaart ook heerlijke cocktails en gin-tonics.



"Indiaas & Nepalees restaurant"
Adres: Wilhelminastraat 23, 2411 CW Bodegraven
Stad: Bodegraven
Route: Wilhelminastraat 23
Postcode: 2411 CW



op zoek naar gerelateerd: Surya menu, Surya Bodegraven recensies, Surya Amsterdam, Surya Utrecht, Surya Utrecht halal, Indiaas restaurant ceintuurbaan, Surya vegan, Indiaas restaurant Utrecht Janskerkhof
Recensies
Vandaag weer super lekker gegeten bij Surya. Mijn vrouw had net als de vorige keer de butter chicken en ik had de Tandoori Mixed grill. We hadden als voorgerecht de kip dumplings en de King prawns. Als bijgerecht hadden we de chicken cheese en garlic cheese naan broodjes. We hebben hier voor de 2e keer gegeten en beide keren was het echt heerlijk. Ook de eigenaar en het personeel waren super vriendelijk. Echt een aanrader!
We hebben hier eten besteld om te laten bezorgen en het was ontzettend lekker en ook nog eens snel bezorgd! Zeker een aanrader om hier een keer iets te eten. Hoe de sfeer in het restaurant zelf is moet ik zelf nog een keer ontdekken.Eten: 5/5
Vorige week in het restaurant gegeten en vandaag maaltijden afgehaald. Beide keren was het echt geweldig lekker en uitstekend verzorgd. Surya heeft zelfs eigen bakjes met logo voor afhalen/thuisbezorgen. Dit restaurant is voor ons een ontdekking en voor liefhebbers van Indiaas eten een aanrader!
Meerdere keren eten mogen bestellen. Erg lekker en tevreden. De wachttijd is ook nooit lang. Voor ons een van de favorieten in Bodegraven.Eten: 5/5
We eten met regelmaat Indiaas en vanwege de tijdelijke sluiting van Surya in Hilversum, na een bezoek in Utrecht dit keer afgehaald in de vestiging Bodegraven. We namen onze favorieten Gurkha Curry lamb, Saag lamb en Biryani mee naar huis. De papadums als starters waren identiek aan de andere vestigingen d.w.z. lekker knapperig en goed op smaak. Het lamsvlees was ondanks de wat grotere stukjes perfect gegaard en de Gurkha heerlijk van smaak evenals de Saag. Niet onbelangrijk dat Surya in tegenstelling tot de meeste andere restaurants een hoge kwaliteit rijst gebruikt grotere korrel, meer smaak met de juiste garing. De Biryani verfijnt, de lekker raita is dan bijna zonde om te gebruiken. Als bijgerecht hadden we zoals altijd Garlic naan, die viel ons als enige wat tegen. Bij navraag blijkt dat ze in Bodegraven daar naast wat meer olie ook kurkuma geelwortel op doen wat een bittertje afgeeft. Wij vinden het essentieel in gerechten als Rendang maar op de naan minder geslaagd. We zijn ook iets minder positief over het olie gebruik in Bodegraven in de curry. Niks mis met de kwaliteit van de olie maar voor ons net teveel. Mogelijk subjectief maar naast dat het gerecht er wat minder aantrekkelijk uitziet komt het de structuur van de curry niet ten goede. Al met al wel weer bijzonder lekker gegeten. En daar draait het om. Surya sluit van de Indiase restaurants die we bezocht hebben het meeste aan op ons smaakpalet. Sinds de sluiting van Hilversum binnenkort weer open gegeten in Hilversum bij restaurants Gorkha erg goed 8,5, Poort of India rijst heeft lekkere toevoeging, curry iets vlakker in kruidengebruik 8. In Utrecht bij Indian Food Corner dramatische 2, alles "kapot" gekookt, als het eten niet meer ruikt dan smaakt het ook niet meer, grotendeels in de kliko terechtgekomen. Surya vrijwel contant een dikke 9. Wij blijven vaste klant en wensen het team in Hilversum een mooie heropening. Als noemenswaardig, Surya gebruikt verpakking van bamboe om het plastic verbruik te minderen. Top!
Lekker eten, zeker een aanrader. Makkelijk parkeren voor de deur. De butter chicken en kip cheese garlic naan zijn hemels.
Ben vaste klant van Suriya en laat het altijd bezorgen. Echt geweldig lekker eten. Het is prijzig maar zeker de moeite waard! Top kok!!!
Heerlijk gegeten. Even wat anders dan de standaard tentjes. Echt een aanrader. De kwaliteit van het eten en ook de gastvrijheid van de bediening is top.
Lekker gegeten! Leuke prijzen. Mooie zaak, echt heel mooi ingericht. Over de blauwe disco verlichting in plafond zijn de meningen verdeeld.
Super, vrienden van ons bestellen hier elke week. Wij hebben een huis gekocht in bodegraven dus zijn hier gaan eten. Wat een gezellige top tent. Eten was fantastisch en het personeel ook.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid