facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SurpriseFactory NL

SurpriseFactory NL

Info

Bijzondere mensen verdienen een bijzonder cadeau. www.SurpriseFactory.nl

Geschiedenis

https://www.surprisefactory.nl/
Verras jij iemand ECHT?
Wil je het Aller-Beste cadeau voor hem, voor haar, of voor
2 personen? Bij SurpriseFactory vind je altijd het meest
originele cadeau.



"Zoek jij ook vaak urenlang naar het perfecte cadeau, maar kom je uiteindelijk wéér met hetzelfde aan? Dat kan origineler én gemakkelijker.De cadeaus op onze site zijn stuk voor stuk onvergetelijke belevenissen. Een standaard diner kom je bij ons niet tegen, tenzij dat diner op 100 meter hoogte is."
Adres:
Telefoonnummer: 010-4585810
Stad: Capelle



op zoek naar gerelateerd: Surprise cheque, Ervaring cadeau doen, Belevenis bon, Unieke ervaring cadeau, Surprise cadeautjes, Ervaring cadeau vrouw, Indrukwekkende cadeaus, Verrassingsreis cadeau geven
Recensies
Gebruikersvriendelijke website met leuke cadeau ideeën. Met een paar klikken geregeld. Vorige week cadeau ingewisseld. Betrof een diner op grote hoogte in de Euromast in Rotterdam. Tafel gekregen die prominent aan het raam was met schitterend uitzicht. Prima bediening en 5 gangendiner met wijnarrangement. Zeker een aanrader voor een volgend cadeau idee!
Maandag ruim voor 16 uur besteld, vrijdag nog steeds niet in de bus. Gemeld bij klantenservice maar die verwijzen simpelweg naar PostNL. Geen suggestie, geen handreiking, geen track & trace code, geen cadeau op het feest. Bestellen en betalen is zo gebeurd, maar daarna houdt het op. Een dikke onvoldoende dus en eigenlijk geen enkele ster.
Ik heb meerdere bestellingen gedaan en was altijd zeer tevreden over de afhandeling. Bij de laatste bestelling dreigde het even mis te gaan maar is het uiteindelijk redelijk naar m’n zin opgelost. Dus al met al spreekt hier een tevreden klant. Met vriendelijke groet, Tineke de Vries
Kado-bon gekocht voor wandeling met koffie & lunch. Makkelijk te bestellen, leuke prijs, origineel kadootje voor een actieve vriendin.
Echt fantastisch! Bijzondere cadeautjes voor elke gelegenheid, binnen enkele minuten in je mailbox en zeer kort erna op je deurmat!
Duidelijke site en snel geregeld via de email de cadeaubonnen zien er feestelijk uit. We kunnen niet wachten het cadeau te geven :
Ik heb verleden jaar een cadeau van mijn vrouw gehad om een dagje met een Harley te kunnen rijden. Maar helaas werd ik geconfronteerd met kanker en de daaropvolgende zware operatie en slechte vooruitzicht ik niet met de Harley kan rijden of iets anders daarvoor in de plaats kan kiezen ivm slechte conditie. ik hebgevraagd om het bedrag terug te storten. Daar wilde ze niet aan beginnen. Dus geen leuke verrassing.
De tweede keer dat ik iets besteld heb bij Surprise Factory. De prijzen zijn super. En het aanbod ook. Ik doe er altijd leuke indeeen op.
Jullie site is heel gebruikersvriendelijk .Direct een bevestiging van mijn bestelling. Duidelijke communicatie en snelle levering. Zeker een aanrader.
Ik heb al diverse verrassingen via SurpriseFactory besteld. Zonder uitzondering een succes. Het aanbod is groot en wijzigt met grote regelmaat. Daarnaast is de klantenservice reageert de klantenservice snel en is meedenkend / flexibel: een door mij zelf gemaakte fout werd snel hersteld en de verzending werd evengoed nog dezelfde dag verzonden. Aanrader, bestel met een gerust hart!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid