facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Surfsports Academy

Surfsports Academy

Info

Sinds 2010 is Surfsports Academy reeds actief. Na jaren ervaring in de sneeuwsport te hebben opgedaan op het gebied van opleidingen, heeft Snowsports Academy zijn grenzen verlegd naar het gesmolten water. Wat zeker na een koude winter erg aangenaam is!

Adres: Schipperslaan 3a, 1906 bg Limmen
Telefoonnummer: 072 - 820 02 74 (bereikbaar: ma t/m vr van 10:00 t/m 17:00 uur)
Stad: Limmen
Route: Schipperslaan 3a
Postcode: 1906 bg



op zoek naar gerelateerd: Bikesports Academy, Snowsports Academy, Skileraar worden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Snowsports Academy Racing Snowsports Academy Racing 0 meter Snowsports Academy Racing
Gimago Business Events Gimago Business Events 58 meter Werken bij Gimago Business Events is onwijs dynamisch en vooral heel gezellig! Iedere...
Feestartiesten.nl Feestartiesten.nl 551 meter Goede indruk van artiesten en goede bevgeleiding over wat te kiezen
Proteam Smart Repair Systems Proteam Smart Repair Systems 678 meter Steenslag/kras herstel set aangeschaft.
Recensies
Super goede en leuke opleiding met veel persoonlijke aandacht. Leuke reis naar oostenrijk die goed verzorgd was met supergezellige mensen. Ik had Yannick als ausbilder en dat was echt een topleraar die mij heel goed heeft opgeleid tot skileraar. Aanrader voor iedereen om hier zijn anwarter of een andere opleiding te doen.
Kort geleden de tweedelige Anwärter opleiding gedaan bij Snowsports Academy. Deskundige club die je én leren wat je allemaal moet weten en kennen om skileraar te worden én je zeer uitgebreid helpen je skikunsten te verbeteren. Veel van opgestoken! Als je een carrière als skileraar ambieert, dan is Snowsports Academy the place to start!
Snowsports Academy staat bij ons bekend als een betrouwbare en goede partner voor de opleidingen! Zowel NSI, Anwärter als Landes ski/ snowboard hebben wij de afgelopen jaren naar tevredenheid gevolgd! - Niels van Baar
Net Landes 1 afgerond, was weer super geregeld en erg leuk om te doen. Contact met iedereen van Snowsports loopt soepel en zeer persoonlijk. Aanrader dus!
In mrt2022 met Snowsports Academy naar Zell am See geweest voor 2e deel Anwärter. Het was heel, heel zwaar met lange dagen, veel informatie en de druk van het welslagen van de lesgeefopdracht, theorie- en praktijkexamens. Gelukkig was de organisatie perfect, het weer fantastisch, hadden we een super toffe groep en natuurlijk onze ski-leraar Kathi: weergaloos! Groet, Carlo Nan
Deelgenomen aan de anwärter opleiding. Mooi te ervaren hoe goed de begeleiders zijn in het differentiëren, een ieder op zijn/haar niveau vanuit passie voor het vak het beste uit zichzelf weet te laten halen.
Super toffe opleiding! Zelfs met 3 á 4 weken sneeuw ervaring kan je het zeker halen. Je wordt door opleiders opgeleid die precies weten waar ze over praten. Al met al een fantastische week beleeft.
De NSI training bij Snowsports Academy is een bijzonder leerzame en leuke training. Met veel enthousiasme wordt je de kunst van lesgeven bij gebracht! Instructeurs zijn enthousiast en zeer gemotiveerd.
Een super leuke en leerzame opleiding waarbij je veel leert over de verschillende sneeuwsporten. De instructeurs zijn erg kundig en kunnen je goed verder helpen. Daarnaast is het bovendien ook een hele gezellige opleiding waarbij je leuke contacten opdoet!
Wat een toffe opleidingsweek gehad met Snowsports Academy! Natuurlijk zat het weer en de omgeving mee, maar daarnaast stonden de organisatie en de zeer hoog opgeleide instructeurs garant voor een prima opleiding. Iedereen die skileraar of natuurlijk snowboardleraar wil worden, of naar een hoger niveau wil klimmen, raad ik van harte Snowsports Academy aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid