facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Surfschool Castricum

Surfschool Castricum

Info

Ervaar de kick van het golfsurfen!

Gelegen ten noorden van paviljoen Deining bieden we o.a. surflessen, groepslessen, surfcamps, verjaardagsfeestjes, teamuitjes, schooluitjes, bedrijfsuitjes, suppen, bodyboarden, verhuur en meer.

Geschiedenis

Ervaar de kick van het golfsurfen!

Gelegen bij strandpaviljoen Deining bieden we o.a. surflessen, SUP, verjaardagsfeestjes, surfcamps, yoga en meer.



"Surfschool Castricum is sinds 2008 dé plek waar je moet zijn als je op zoek bent naar te gekke surf- en strandactiviteiten. Met 10 jaar ervaring hebben we ons ontwikkeld tot een surfschool die gespecialiseerd is in het organiseren van unieke surflessen, groepsuitjes, kinderfeestjes en surfcamps. Zowel jong als oud kan bij ons terecht voor actieve watersporten zoals golfsurfen, suppen, bodyboarden en brandingraften.Onze instructeurs geven met hun heldere uitleg, veel persoonlijke begeleiding en humor uitstekende lessen en maken zodoende van iedere les een feest! We besteden grote zorg aan kwaliteit en veiligheid en doen er alles aan om iedereen het onvergetelijke gevoel van het golfsurfen te laten ervaren."
Adres: Zeeweg, 1901 NZ Castricum Aan Zee, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31683855944
Stad: Castricum aan Zee
Route: Zeeweg
Postcode: 1901 NZ



op zoek naar gerelateerd: Beachcamp Castricum, Surfboard huren Castricum, Brandingraften castricum, Suppen Castricum, Bakkum aan Zee, Niki van den Dries, Bakkum Noord-Holland, Webcam camping Bakkum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CaanZEE CaanZEE 145 meter CaanZEE is een label voor strand- en natuurbeleving in Castricum aan Zee en verbindt ...
Mijn strandhuisje Mijn strandhuisje 184 meter
Sports at Sea Sports at Sea 290 meter Vertaald door Google Surfen, surfskiën, suppen en kiteboarden Origineel Surf, surf s...
Kennemer Duincamping Bakkum Kennemer Duincamping Bakkum 2 km Camping, nostalgie, vrijheid, creativiteit, samen zijn, kamperen, noordzee, duinen, b...
Strand Safari Strand Safari 2 km Prima strandpaviljoen! Leuke sfeer + mooie inrichting. Toiletten zijn fris en schoon....
Tenthuis Bakkum Tenthuis Bakkum 2 km Het leukste tenthuisje van Bakkum is te huur! Een plekje in de bossen vlakbij de duin...
Recensies
Leuke en leerzame les gehad van een enthousiaste instructeur met veel kennis van zaken. Ook fijn dat je een theoriecursus erbij krijgt en echt een opbouw in de lessen hebt! Ik kom zeker terug!
Wat was dit weer een leuk teamuitje, eerste keer golfsurfen en nu bij de tweede keer ook nog bodyboarden omdat de golven toch te intens en machtig waren. Zo veel plezier ervaren dank goede instructies en veilige en betrokken begeleiding! Dank iedereen!!
Met mijn leerlingen van de 2e klas VO, van de vrijeschoolleerroute aan Lek en Linge in Culemborg, hadden we een fantastische dag aan het strand, met golfsurfen en bamboebouwen onder leiding van de enthousiaste mensen van de Surfschool Castricum. Heel hartelijke ontvangst en goede begeleiding. Top!
Een super leuk kinderfeestje gehad! Wat hebben de kinderen genoten. Enthousiaste begeleiding en top materiaal. De kinderen vonden het zo leuk dat ze wel elke week willen surfen.
We hebben hier een zeer geslaagd kinderfeestje gehad. Ontspannen sfeer, zorgvuldige uitleg en aandacht in de zee
Afgelopen zondag 4 softtops en 4 wetsuits gehuurd bij de vrolijke en vriendelijke gasten van Surfschool Castricum. Er waren wat issues met het mobiele pinapparaat niet voor ons, wij hadden contact geld bij maar dat werd handig opgelost met de hulp van Tikkie. Lekker een uur en iets meer kunnen surfen aan de andere kant van de zandbank. Goede golven en een goede service. Wij komen zeker nog eens terug!
Ik had een 3-daagse cursus geboekt en heb een geweldige ervaring gehad. De instructeurs waren allemaal super, hadden goede tips and trics en een relaxte instelling. Een absolute aanrader om een keer te proberen. Ik ga zeker nog eens terug.
We zijn met z’n vieren gaan bodyboarden en ook als volwassene heerlijk om te doen. Lekker spelen en gewoon gaan! Vriendelijke instructeur die t leuk deed, prima materiaal, absoluut voor herhaling vatbaar : Een van ons had t wel prettig gevonden als de instructeur zelf ook een bodyboard mee de zee in zou hebben genomen om t voor te doen en als hij wat meer persoonlijke feedback had gegeven.
Golfsurfen geboekt voor ongeveer 35 personen. We werden een dag van te voren gebeld dat er geen golfslag verwacht werd. Er werd een prima alternatief aangeboden met suppen en spellen. We hebben een zeer geslaagde middag gehad. Enthousiaste medewerkers!
Super leuk verjaardagsfeestje hebben wij gehad. De instructeur sprak de kinderen aan op een hele coole manier waardoor hij goed aankwam. Leuke ervaring!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid