facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Surfschool Bergen aan Zee

Surfschool Bergen aan Zee

Info

Surfschool Bergen aan Zee organiseert surflessen, surfcamps voor kids gedurende de hele vakantie, stand-up paddle clinics, kiteles en beachevents voor bedrijven en groepen.

Geschiedenis

Maak een afspraak door middel van mailen of bellen of kom langs op de
Sunday Surfclub, elke zondag vanaf 19 mei.

We zien jullie graag tegemoet in Bergen aan Zee!

Adres: Strandtent De Jongens C.F. Zeilerboulevard 12, 1865 BB Bergen aan Zee
Telefoonnummer: 0031651306709
Stad: Bergen aan Zee
Route: Strandtent De Jongens C.F. Zeilerboulevard 12
Postcode: 1865 BB



op zoek naar gerelateerd: Surfen Egmond aan Zee, Surfschool Scheveningen, Strandactiviteiten Bergen aan Zee, Windsurfen Noord Holland, Surfcamp Bergen aan zee, Kiten Bergen aan Zee, Kitesurfen Bergen aan Zee
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beach Shack 112 Beach Shack 112 209 meter Beach Shack 112 | Strandhuisje 112
Strand Strand 273 meter
Recensies
We moesten bijzonder lang wachten op ons drinken. Vervolgens duurde het ook nog een s lang voordat we konden eten. Er was een bruiloft gaande waardoor de rest vd gasten onbehoorlijk lang moesten wachten op het eten en drinken. Het was ook gewoon koud.
ontzettend asociale eigenaar
Vertaald door Google Leuke plek om wat golven te vangen. Mijn vrienden en ik waren op vakantie in de buurt. Het was buiten het seizoen eind september maar de eigenaar besloot voor ons open te gaan zodat we surfmateriaal konden huren. Hij was altijd beschikbaar voor een telefoontje om te communiceren over onze surfplannen voor de volgende dag: Origineel Nice place to catch some waves. My friends and I were on holiday nearby. It was out of season end of september but the owner decided to open up for us so we could rent surf equipment. He was always available for a call to communicate about our surfing plans for the next day :
Vertaald door Google Leuke plek om te zijn Origineel Nice place to be
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid