facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Surfclub Terschelling

Surfclub Terschelling

Info

Vereniging ter bevordering van de surf sport op Terschelling

Lid Worden!? check www.surfclubterschelling.nl

Geschiedenis

Lid Worden!? :

Voor 17,50 euro ben je lid van Surfclub Terschelling.
Je ontvangt hiervoor een lidmaatschapskaart waarmee je meteen een ontheffing hebt om op de Noordzee te mogen surfen.
Ook ontvang je het clubblad thuis wanneer dat wordt uitgebracht.
Tenslotte ben je met je lidmaatschap meteen uitgenodigd voor allerlei kleine activiteiten die door het jaar heen worden georganiseerd.

Je contributie kun je overmaken naar:

Rekening 44.83.24.512, tnv Surfclub Terschelling
NIEUWE LEDEN: Mail aub. je gegevens (naam adres tel e-mail) naar: [email protected] en dan word je toegevoegd als lid!



"Leer surfen op Terschelling Jouw surf avontuur begint hier.Leer op een veilige, verantwoorde en vooral plezierige manier golfsurfen op het mooiste eiland van Nederland. Naast surflessen voor jong en oud, kunt u bij ons ook terecht voor workshop, verhuur van surf benodigdheden, Suptochten, surf en yoga, kinderfeestjes, surfcamps en veel meer....GoSurfing Terschelling is te vinden bij de strandovergang van Formerum aan zee. GoSurfing your wave is waiting."
Adres: Rozenland 1, 8891 JB Midsland
Telefoonnummer: 0562442224
moc.liamg@gnillehcsretbulcfrus
Stad: Midsland
Route: Rozenland 1
Postcode: 8891 JB



op zoek naar gerelateerd: surfboard huren terschelling, surf verhuur terschelling, windsurfen terschelling, kitesurfen terschelling, gosurfing terschelling, go surfing terschelling, windsurfschool terschelling, kiteshop terschelling
Recensies
Samen met mijn kinderen een groepsles gedaan. Onze eerste keer golfsurfen. Dankzij de goede instructie vooraf en begeleiding in het water alledrie veel golven kunnen pakken. Erg leuk!
Afgelopen week mijn eerste surfles gehad bij GoSurfing Terschelling en ik heb zoveel plezier erin gehad! De uitleg is duidelijk en de instructeurs zaten vol enthousiasme. Echt een must do op Terschelling!
Top ervaring, wij komen zeker weer. Leuk team, goede uitleg en super begeleiding voor mijn zoon van 6. Aanrader als je op Terschelling bent.
Vanochtend surfles gehad! Wat een leuk team instructeurs. Prima materiaal en een ontzettend leuke sportieve ochtend mogen beleven. Geweldig!! Thanks!
Vandaag een super fijne eerste surfles gehad bij GoSurfing Terschelling. Voor de eerste keer surfen is toch wel een beetje spannend maar Gosse en zijn team zorgden voor een ontspannen en leuke sfeer. De uitleg was duidelijk en praktisch en we lagen al snel in het water. Al met al een zeer geslaagde middag!
Surfles bij GoSurfing voelt ontspannen en fijn! De leraren zijn enthousiast en hebben het vermogen bij je "in te checken". Ze geven je dat gene wat jij nodig hebt. Doormiddel van humor, compassie en aanmoedigende woorden. Van jong tot oud niks is ze te gek! Bij GoSurfing zorgen ze ervoor dat jij je als een vis in het water voelt! Kortom: een dol-fijne belevenis, die je niet missen wil!
Surf instructeurs zijn top! Goede uitleg en ze helpen je graag. Het was super tof om hier te mogen surfen op dit mooie eiland.
Superleuke en goede surfschool. Gezellige en relaxte sfeer. Goede instructeurs. Dus heel graag tot volgend jaar!!
Zonder enige surfervaring hebben we ons aangemeld. Alles liep soepel en we hebben in 1,5 uur tijd toch best wat meters gemaakt. Als je het echt wil leren heb je aan een middagje niet genoeg, maar wel een hele leuke activiteit als je op Terschelling bent.
De surfschool is erg goed, ze letten erg goed op je als je te diep gaat en helpen je elke keer een goede golf te pakken. Het waren top lessen. Thnx- Ravi
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid