facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Surf N Sail Makkum

Info

Surf N Sail Makkum is sinds 1980 een fantastische plek voor alle watersporters aan het IJsselmeer. VDWS lessen en verhuur wind- & Kitesurfen, Cat en SUP.

Adres: De Holle Poarte 8, 8754 BP Makkum
Telefoonnummer: 0031647326481
Stad: Makkum
Route: De Holle Poarte 8
Postcode: 8754 BP


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00
Zondag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: surf n sail makkum geplande evenementen, makkum surfwedstrijd, kitesurfles makkum, windsurfles makkum, catamaran huren makkum, windsurfen friesland, kitesurfen makkum, windsurfen ondiep water
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Duinvilla Makkum Duinvilla Makkum 806 meter De zeer luxe Duinvilla (6-persoons) is een vrijstaande sfeervolle villa midden in een...
Fysio & Fitness Beach Resort Fysio & Fitness Beach Resort 818 meter Heerlijk park, rustig. Dicht bij algemene strand en heeft ook een klein eigen strand.
Sossego Yachts Sossego Yachts 1 km Uitstekende service. Vriendelijk personeel.
Recensies
Geweldige spot om te surfen en catamaran zeilen. Water blijft heel lang ondiep waardoor je makkelijk kan staan in het water. We hebben genoten. Erwin je krijgt een dikke 5 sterren
Professionele instructeurs die zowel Nederlands, Duits als Engels spreken. Goed materiaal en veel mogelijkheden, windsurfen, suppen, catamaran les en verhuur. Persoonlijke aanpak, waardoor kinderen snel op hun gemak zijn. Voordeel van les in Makkum is het lange ondiepe stuk, waardoor je eenvoudig op je surfplank komt.
Fantastisch catamaran gezeild hier. Erg aardige lui die ruim de tijd voor je nemen. Veel kennis van zaken. Groot arsenaal aan spullen en op een mooie plek. Zeker als het te koud is geworden voor de badgasten. We komen vast nog wel eens terug. Windsurfen gaan we hier zeker ook een keer doen.
Kom je even binnen kijken, het eerste wat ze vragen, kan ik u helpen? En kort erna, wilt u een bakje koffie? Hele aardige en belangstellende mensen. Top.
Wat een fantastische plek en amazing vibe! Heb volop genoten! Cu soon!! :
Wilt u veilig en goed leren kiten? dat is dit de ideale surf/kitesurfschool. De lessen zijn persoonlijk en duren meestal langer en dan geadverteerd. Echt een aanrader!
Goeie plek om les te krijgen of je spullen te huren. Erg relaxed en flexibel. Kwaliteit van de huurspullen was ook goed. Echt voor herhaling vatbaar en iedereen aan te bevelen.
Vorig jaar volledige cursus gevolgd. En nu lekker planeren over het IJsselmeer! Sfeer is altijd goed en relaxed
Ontzettend leuke gasten, redelijke prijzen om een SUP 10 euro per uur 25 euro voor een halve dag of surfplank te huren 20 euro voor twee uur. Komen zeker terug
Top dagen gehad. Zeer professionele lessen. Ze nemen echt de tijd voor je. Zeer gemoedelijk en kindvriendelijk. Een aanrader als je een keertje wilt surfen of zeilen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid