facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SURE Juweelontwerp-Goudsmid

SURE Juweelontwerp-Goudsmid

Info

Juweelontwerp-Goudsmid
Handgemaakte persoonlijke juwelen met een eigen verhaal en identiteit.



"Bij SURE juweelontwerp ben je aan het juiste adres voor handgemaakte persoonlijke juwelen met een eigen verhaal en identiteit. Als herdenking of voor jullie huwelijk, voor elke gelegenheid kun je bij SURE terecht voor een unieke en tastbare herinnering."
Adres: maaseikerweg 8, 6123 BN Holtum, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0646183507
Stad: Holtum
Route: maaseikerweg 8
Postcode: 6123 BN


Recensies
Shirley heeft echt een uniek talent om van een wirwar aan ideeën een prachtig en zeer dierbaar sieraad te maken. In december kwam ik bij haar met de wens voor een moedermelksieraad. Het is een prachtige ring geworden die symbool staat voor mijn gezin en mijn intensieve borstvoedingsavontuur. Shirley neemt uitgebreid de tijd voor je, is echt betrokken bij je verhaal en neemt je stap voor stap mee in het creatieproces. Vandaag heb ik de ring mogen ophalen en het eindresultaat is geweldig. Een dierbaar sieraad dat ik ooit zal doorgeven aan m'n lieve kindjes.
Lieve Shirley, in februari kwamen we bij je om het ontwerp van onze trouwringen te bespreken. Je luisterde ons verhaal aan en dacht mee om hoe we dit zo mooi mogelijk om konden zetten in twee unieke ringen. Het hele proces werden we door foto’s op de hoogte gehouden. Dit was erg fijn, gezien we het spannend vonden hoe de ringen nu in het echt eruit kwamen te zien. En dan uiteindelijk het eindresultaat, zo mooi, uniek en persoonlijk! Wat zijn we blij met onze prachtige trouwringen en ook zo mooi dat onze twee zoons erin zijn verwerkt. Heel erg bedankt lieve Shirley!
Lieve Shirley, Via een ‘flinke’ omweg kwam ik uiteindelijk bij jou terecht Ik wilde heel graag het bijzondere verhaal van onze dochter in een ring laten vertalen. Bij de intake was je ontzettend lief en begripvol. Je kwam met hele mooie ideeën waarvan ik niet eens wist dat zoiets mogelijk was. Het ontwerp was echt bijzonder, maar vooral heel persoonlijk. Je hield me op de hoogte door foto’s te sturen van het hele proces. Dat vond ik heel erg fijn, maar ook best wel spannend. Je zag het geboortejuweel stapje voor stapje groeien en het verhaal rondom de hele periode werd steeds beter zichtbaar. En toen kreeg ik vorige week het berichtje dat mijn ring klaar was! Wauwww wat een prachtig en uniek geboortejuweel heb je voor me gemaakt!! Ik werd er zelfs eventjes stil van..hihi De drie peridoots die symbool staan voor onze dochter, maar ook voor papa & mama in deze hectische tijd. Het schoteltje met het witte goud dat ons meisje in het begin voldoende kracht heeft gegeven, de inimini vingerafdruk en natuurlijk het litteken dat je zo mooi erin hebt verwerkt. Ik kan er echt de hele dag naar blijven kijken zo bijzonder! Nogmaals ontzettend bedankt lieve Shirley, je bent goud waard! Veel liefs
Wat een vakvrouw is Shirley! Ze luistert goed naar je verhaal en vertaalt dit naar een uniek juweel. Ze heeft al een aantal keer iets voor ons ontworpen en elke keer is het eindresultaat prachtig! Een echte aanrader!
Shirley, bedankt voor het mooie collier en oorbellen die jij gemaakt hebt van mijn dierbaar goud. Na het gesprek over mijn ouders zijn we tot een ontwerp gekomen, waarvan jij deze prachtige sieraden hebt weten te maken. Ik zal deze dierbare sieraden met veel liefde dragen. Liefs Trudy
Lieve Shirley, Vanaf dag 1 spannend wat het ging worden. Maar ik kan alleen maar zeggen dat de ring prachtig geworden is. Ik draag hem met veel plezier. Je hebt zo goed naar me geluisterd, iets unieks en speciaal voor mij gemaakt. Nogmaals dankjewel
Shirley bedankt voor de mooie ring met vingerafdruk, een herinnnering aan mijn moeder die in januari overleden is. Een ontwerp zoals mijn moeder was, graag samen met de mensen die haar dierbaar waren. Rond de vingerafdruk schoteltjes die symbool staan voor de mensen waar ze van hield. Veel liefs.
Op mijn verjaardag werd ik verrast door mijn kinderen met een prachtig cadeau. Een persoonlijk sieraad laten ontwerpen bij Shirley. Na een warm ontvangst werd alles heel uitgebreid besproken. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en het verhaal erom heen wat het sieraad zo persoonlijk maakt. Kortom een beleving die ik niet snel zal vergeten. Shirley heeft dit alles verwerkt in een prachtige ring, waarin de vingerafdrukken van beide kinderen verwerkt zijn. In een woord: PRACHTIG.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid