facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Supportersvereniging Kozakken Boys

Info

Supportersvereniging Kozakken Boys, van supporters, voor supporters, door supporters.

Geschiedenis

Onze vereniging heeft aanhangers in het hele land, hoewel de grootste deel van de supporters uit de eigen gemeente komt. Voor al die mensen heeft Kozakken Boys een supportersvereniging. We willen de onderlinge band tussen de supporters verstevigen, de sfeer tijdens de wedstrijden van het eerste elftal verhogen en faciliteiten voor supporters beschikbaar stellen.

Zo zijn we bij alle wedstrijden van Kozakken Boys aanwezig. Organiseren we activiteiten voor de supporters, zorgen we voor een leuke merchandiser en regelen we supportersbussen voor de uitwedstrijden. Kozakken Boys is een mooie vereniging met een rijk verleden en mooie successen.

Wij als supporters zijn dan ook trots op ons Kozakken Boys en willen graag dat heel veel anderen dat ook zijn of worden. Want ons Kozakken Boys verdient een grote supportersschare.

Een twaalfde man of vrouw, zowel tijdens de wedstrijden als daarna.

Adres:
Stad: Werkendam



op zoek naar gerelateerd: Kozakken Boys -- TEC
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid