facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Supportbeurs

Supportbeurs

Info

SupportBeurs.nl: columns, nieuws, hulpmiddelen voor mensen met bewegingsbeperking, hun naasten en (zorg)professionals. Event Support: in 2020 / Jaarbeurs.

Geschiedenis

Support is het grootste evenement in de Benelux voor iedereen met een fysieke beperking of hulpvraag, hun naasten en (zorg)professionals. Support wordt tweejaarlijks gehouden in Jaarbeurs Utrecht. De eerstvolgende editie van Support is van woensdag 30 mei t/m zaterdag 2 juni 2018.

SupportBeurs.nl is het online platform dat zich op bovengenoemde doelgroepen richt. Hier vind je 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, leuke columns, nieuws, acties, hulpmiddelen en informatie over bedrijven. Meld je aan voor de gratis maandelijkse nieuwsbrief.



"Koninklijke Jaarbeurs organiseert en faciliteert het hele jaar door aantrekkelijke live events en online platformen.Wij geloven dat er een plek moet zijn waar je elkaar écht kunt ontmoeten. Ontmoeten om te groeien.Ooit opgericht om handel en nijverheid te bevorderen en daarmee voorspoed te stimuleren. Nu meer dan 100 jaar later, vormt dit ideaal nog steeds ons fundament.We bieden én creëren de ruimte om groei te versnellen: als mens, als organisatie, als markt. Op een vriendelijke, duurzame en vernieuwende manier. Live en online.Vanuit het centrum van het land, in het hart Utrecht, met oog voor jou."
Adres: Jaarbeurs, 3521 AL Utrecht (stad)
Telefoonnummer: +31 30 295 2999
Stad: Utrecht
Route: Jaarbeurs
Postcode: 3521 AL



op zoek naar gerelateerd: Support beurs 2023, Zorg beurs 2023, Support beurs plattegrond, Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeurs Utrecht agenda 2023, Zorgtotaal beurs 2023, Visbeurs Utrecht, MEDICA beurs 2023
Recensies
Geweldig georganiseerd, naar Dutch Comic Con geweest, goede sfeer mooie mensen
Hele grote hallen met veel ingangen en genoeg plek voor receptie en opslag spullen/jassen etc. Wel een beetje open en grijs en niet erg gezellig dus maar wel heel open.
De jaarbeurs was goed te bereiken. Het ligt wel aan de route die je neemt. Wij reden zonder al teveel verkeersdrukte de croeselaan parkergarage in. Op het tijdstip dat wij arriveerde waren er nog genoeg parkeerplaatsen beschikbaar 230+. Qua stands en motoren viel het tegen. Na een paar rondjes lopen heb je het wel gezien. De prijzen van eten en drinken gingen wel door het dak… normaal zakje churros €10.- en dat is nog zonder de nutella €2.-extra, een flesje Fanta koste €4.60.
2023 A State of Trance was hier prachtig geregeld, makkelijk te vinden en een van de meest magische ervaringen ooit. Alles was ook goed geregeld. Lockers beschikbaar om je spulletjes op te bergen zodat je verder nergens mee hoeft te sjouwen en van de muziek kan genieten. Dit is mijn enige ervaring met de Jaarbeurs dus kan het niet vergelijken met andere evenementen hier, maar het is een fijne locatie en een historisch moment voor ASOT
Was weer zeer geslaagde summer edition van dutch comiccon. Men had het super geregeld wat betreft de intree, en de hallen. Ook was er goed rekening gehouden i.v.m.het warme weer. Personeel super behulpzaam. Enige nadeel dat de stands met eten extreem duur is.
Ben naar de fiets en wandelbeurs geweest. Goed opgezet. Veel info gekregen. Erg toegankelijk. Had geparkeerd bij Papendorp. Beetje lastig om te snappen waar de bus zou stoppen. Je moet naar de bushalte aan de weg lopen.
Verzameljaarbeurs bezocht. Entree en parkeren pittig geprijst. Beurs heel leuk, Goed brede paden, waardoor je alles goed kunt bekijken ondanks de drukte.
Centrale ligging in Utrecht. Ik ben maar naar één evenement geweest, de ervaring was goed met de ontvangst van jassen snel en vriendelijk, de badkamers zijn op een hoog niveau, dus je moet trappen op, ze waren vies, maar ik begrijp dat er veel mensen waren en er was maar één dame aan het schoonmaken en bevoorraden.
Ik heb onlangs de Jaarbeurs Utrecht bezocht voor de Dutch Comic Con. Over het algemeen een prima evenementenhal, met voldoende voorzieningen. Echter, de verkeerssituatie en parkeeraanwijzingen zijn vaak onduidelijk, wat zorgt voor onnodig gedoe. Bovendien waren de parkeerkosten behoorlijk hoog. Tijdens het uitverkochte evenement was het ook erg warm binnen. Toch waren de toiletvoorzieningen goed geregeld en de tussentijdse schoonmaak was op orde. Al met al een positieve ervaring, maar met ruimte voor verbetering wat betreft temperatuurbeheersing en parkeergelegenheid.
Motorbeurs 2023. Er was veel te zien. Helaas ontbraken namen als Harley Davidson, Honda en Yamaha. Die lieten de liefhebbers helaas links liggen. Opvallend is dat ze wel in Dortmund aanwezig zijn.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Supportbeurs.

Utrecht organisatie

openingstijden, locatie, vervoer. Jaarbeurs kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Supportbeurs adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Supportbeurs. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Supportbeurs delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dutch Comic Con Dutch Comic Con 117 meter Heroes Dutch Comic Con 2019 23 & 24 november 2019 Jaarbeurs Utrecht info@dutchcomicco...
Beurs Eigen Huis Bouwen, Verbouwen en Inrichten Beurs Eigen Huis Bouwen, Verbouwen en Inrich... 138 meter De beurs voor iedereen met plannen voor de bouw en verbouw van het huis, het interieu...
ProRail ProRail 787 meter Verhalen en beelden van en over mensen met hart voor het spoor. Wij zijn ProRail; ver...
Socius Socius 809 meter Zeer slechte bedrijf, Ik zou geen zaken met ze doen. Vooral met een coordinator als S...
Probashi Bengali Shongo Probashi Bengali Shongo 819 meter Probashi Bengali Shongo is een Organisatie
Eurowijs Eurowijs 858 meter Eurowijs is een gratis financieel lespakket voor de groepen 1 t/m 8 van het basisonde...
Nederlands Jeugdinstituut Nederlands Jeugdinstituut 859 meter Gratis geld maar je moet er wel veel formulieren voor invullen.
Milieu Centraal Milieu Centraal 910 meter Het is wel heel jammer dat de site strikt éénrichtingsverkeer is. Geen mail adres te ...
Trimbos-instituut Trimbos-instituut 953 meter Prima accommodatie!
Landelijke Studentenvakbond - LSVb Landelijke Studentenvakbond - LSVb 1 km Vriendelijke mensen altijd en de echte vertegenwoordiger voor studenten in heel Neder...
Nibud Nibud 1 km Site onbereikbaar
RUBBER RUBBER 1 km Your Monthly Gay Party. Iedere eerste zaterdag van de maand in hartje Utrecht
Support Hells Angels Utrecht Support Hells Angels Utrecht 1 km Facebook page for all Supporters of Hells Angels Utrecht.
KNMO - NTSB majorette, twirl + dans KNMO - NTSB majorette, twirl + dans 1 km Welkom op jouw KNMO/NTSB majorette, twirl en dans pagina. Hier vind je info over acti...
Impakt Impakt 1 km Leuke tentoonstelling Out of Office over onze relatie tot werk
V&VN (Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland) V&VN (Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederl... 1 km V&VN is met 100.000 leden de grootste beroepsvereniging van Nederland. V&VN is er voo...
Transvisie Transvisie 1 km Fijne website, goede informatie waar ik naar zocht en fijne uitleg
Kamer van Koophandel Kamer van Koophandel 1 km Zelden zo snel, vriendelijk, en accuraat geholpen bij eendergelijke instelling! Stond...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid