facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SupMoves

SupMoves

Info

Lekker actief, of een tour door het centrum! SupMoves biedt het allemaal!

Suppen buiten reguliere openingstijden?
Bel met 0715613616

Geschiedenis

Lekker actief, of een tour door het centrum, of de polder! SupMoves biedt het allemaal! Je huurt hier eenvoudig een SUP om zelf een tour door het centrum van de stad te maken, of in recreatiegebied Vlietland. Liever onder begeleidiging? De instructeurs gaan graag met u mee!

Vlietland
De Riviera van de Randstad! Zo wordt recreatiegebied Vlietland ook wel genoemd. Geen wonder dat SupMoves hier een vestiging heeft, bij Ad Spek Watersport. We combineren het prachtige natuurgebied met de mogelijkheden van het suppen in het centrum van Leiden.

Losse verhuur en complete tours en clinics
SupMoves verzorgt de leukste SUP - tours en de coolste clinics! Je kunt hier terecht voor SUP Yoga, SUP lessen en uitjes voor de hele familie. Uiteraard is losse verhuur van een stand up paddle board ook mogelijk.




"Stand up Paddling afkorting: suppen is momenteel de snelst groeiende boardsport ter wereld. Staand op een stabiele plank met behulp van een peddel, beweegt u zichzelf voort over het water. Op meren, rivieren, op zee of op de stadsgrachten, suppen kan overal. De supboards zijn wat breder en dikker dan een gemiddeld board, waardoor deze enorm stabiel zijn. U legt gemakkelijk lange afstanden af zonder er vanaf te vallen.Bent u opzoek naar een fysieke uitdaging of juist naar een ontspannen middag, dan is suppen de ideale activiteit. Door de vele mogelijkheden van het supboard heeft iedereen er plezier in. Dat kan bij Supmoves. Losse verhuur, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, privé les, suppen en varen, Yoga, Fitness alles is mogelijk"
Adres: Rietpolderweg 2-6, 2266 BM Leidschendam-Voorburg
Telefoonnummer: 071-5613616
Stad: Leidschendam-Voorburg
Route: Rietpolderweg 2-6
Postcode: 2266 BM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klimpark het Klimeiland Klimpark het Klimeiland 1 km Heerlijke plek om met je kinderen naar toe te gaan
Stichting MamaZoeloe Stichting MamaZoeloe 6 km MamaZoeloe
Zwembad De Fluit Zwembad De Fluit 6 km Na jaren weer het zwemmen opgepakt en in dit zwembad na de verbouwing niet meer gewee...
Healing One Healing One 6 km Welkom bij Healing One. Doeltreffende therapie bij lichamelijke en emotionele klachte...
Scheiden, wat nu Scheiden, wat nu 6 km Als je, je scheiding goed wilt regelen dan ben je hier op het juiste adres.
Het Groeihuis Het Groeihuis 7 km Praktijk voor opvoedcoaching en kindercoaching
Marriage Strings Marriage Strings 8 km Marriage Strings is world-class marriage enrichment program. Many couples are using t...
Recensies
Super goede ervaring gehad mede dankzij Ian. Goede uitleg en uiteindelijk zelfs sups bij hun gekocht.
Fijne sup boards, goede service en een leuke locatie. Ook zijn de prijzen erg schappelijk. Aanrader dus!
Mooie jachthavenvan alles voor zien en een zeer aardigeman adspek AANRADER
Mooie omgeving, goed materiaal en duidelijke instructies. Gezellige sfeer en erg ontspannend. Aanrader.
Slechte service
Vertaald door Google Wij 2 personen hadden privéles, ik was erg zenuwachtig voor mijn eerste SUP-les. En aan het einde van de les had ik er vertrouwen in om rond te peddelen in de jachthaven, bedankt Ian - je bent een geweldige leraar. Origineel We 2 person had a private lesson, I was very nervous about my first SUP lesson. And at the end of lesson, was confident to paddle around in the Marina, thank you Ian - you are a great teacher.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid