facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SuperTank Biddinghuizen

"SuperTank is hét bedrijf waar supergoedkoop onbemand tanken mogelijk is. U vindt onze tankstations in Almere, Bant, Biddinghuizen, Bunschoten, Dronten, Ede , Emmeloord, Heerenveen, Hoorn, Lelystad, Schagen, Scheveningen, Swifterbant, Wezep, Almelo, Rogat de Wijk en Zeewolde.Sinds de opening op 1 december 2005 werken we met veel succes aan het uitbreiden van dit netwerk aan tankstations. Omdat we onbemande stations ontwikkelen met innovatieve automatisering, wordt er bespaard op personeelskosten en operationele kosten. Daardoor kunnen we u een zo laag mogelijke brandstofprijs bieden."
Adres: Baan 43, 8256 BD Biddinghuizen
Telefoonnummer: +31321387666
Stad: Biddinghuizen
Route: Baan 43
Postcode: 8256 BD



op zoek naar gerelateerd: SuperTank locaties, SuperTank Dronten, SuperTank Hoorn, Supertank benzine kwaliteit, SuperTank Oranje korting, SuperTank app, SuperTank Schagen, Goedkoop tanken Dronten
Recensies
Goed bereikbaar. Donderdag/vrijdag vaak aanbieding
Prima tanken voor een redelijke prijs.
Super voordelig zijn prijzen van de brandstoffen
Tegenwoordig zondag gesloten waardoor je helemaal niks meer kan kopen voor 12 uur in biddinghuizen. Ik koop er voortaan niks meer.
Dit is de goedkoopste tankstation in deze omtrek de Flevopolder ze hé het terrein waar de pompen staan heel goed schoon, bij sommige pompen hebben ze een kiosk er bij voor versnaperingen. Dus schroom niet ga daar kijken en je krijgt er liters voor minder geld dan bij Esso of Shell.
Wat ik er van vond? Het is een tankstation meer niet, je kan hier brandstof, sigaretten en andere ongezonde dingen kopen. Ik hoop dat u wat aan mijn ervaring met dit tankstation, want als je toch eerst reviews gaat lezen over een tankstation, heb je echt niks beters in je leven te doen.
Goedkoper tanken als Oranje speelt. Niet gek nu de benzineprijs de pan uitrijst.
Makkelijk bereikbaar en een zeer vriendelijke prijs voor benzine. Volgooien en wegwezen. Self service is mogelijk maar er is ook gewoon een winkeltje, maar hier heb ik zelf dus geen gebruik van gemaakt.
Altijd lage benzineprijs in vergelijking met andere pompen
Hebben E5 Euro98, contactloos betalen, broodjes corner, goedkope benzine en vergeet de aardige medewerkers niet
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid