facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Supershortlease

Supershortlease

Info

Supershortlease biedt jonge en voordelige shortlease auto’s al vanaf 1 maand voor zakelijke (ook ZZP-ers) en particuliere klanten.

Geschiedenis

Supershortlease biedt jonge en voordelige shortlease auto’s al vanaf 1 maand voor zakelijke (ook ZZP-ers) en particuliere klanten. Het shortleasecontract is (na 1 maand) per dag opzegbaar. Geen lang lopende leasecontracten maar een maximaal flexibele leasetermijn. Wij hebben extra 14% auto’s ingekocht zodat je in 2016 ook fiscaalvoordelig een lease auto rijdt.

Tevens beschikt Supershortlease over een groot eigen wagenpark en een eigen breng- en haalservice. Een lease auto rijden binnen 24 uur is daarom mogelijk. Vraag eenvoudig een shortlease offerte online aan bij Supershortlease!

Adres: Lijnbaan 12, 2352 CK Leiderdorp
Telefoonnummer: 0889960100
Stad: Leiderdorp
Route: Lijnbaan 12
Postcode: 2352 CK



op zoek naar gerelateerd: Goedkoopste shortlease zakelijk, Goedkope shortlease particulier, Shortlease vergelijken, LeasePlan Shortlease, Shortlease Rotterdam, Shortlease elektrische auto, Shortlease Deutschland, Athlon ShortLease
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rebel Lease Rebel Lease 14 meter Rebellease
AutoLeaseTeam AutoLeaseTeam 186 meter AutoLeaseTeam is een dynamische, universele autoleasemaatschappij die in de totale mo...
Recensies
Makkelijk communiceren, snelle antwoorden en aantrekkelijke/flexibele prijzen. Tot nu to zijn mijn ervaringen erg goed.
Vriendelijke medewerkers, duidelijke communicatie en snelle service. Daarnaast ruime keuze aan nieuwe leaseauto's met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Nu voor de 2e keer een nieuwe zakelijke leaseauto met slechts 10km op de teller.
Goede prijs kwaliteit verhouding. Prettige communicatie. Afspraak is afspraak.
Duidelijk en Snel!
Perfect geholpen, snelle reactie, zakelijk en vakkundig. Schitterende nieuwe auto met slechts 17 KM op de teller. Daar blijven we maar een poosje mee rijden. En oh ja... prijzen vergeleken en ze waren nog de goedkoopste ook met normale voorwaarden zonder haken en ogen. Van harte aanbevolen !
Reageren heel snel op vragen. Duidelijke afspraken over kosten.
Fijne aanbieder voor shortlease auto's met een looptijd vanaf een maand. Prima prijs, maar met name fijn contact bij vragen/problemen/reparaties. Denken echt met je mee. Geen kleine lettertjes, onduidelijke kosten, maar menselijk contact en persoonlijke benadering. Ga zo door!
Goede service. Duidelijk en afspraken nakomen. Dat is wat ik zoek en dat heb ik hier gevonden. Niet meer en niet minder. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid