facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SuperSauna

SuperSauna

Info

Bedankt voor het bezoeken van onze Facebookpagina!

Geschiedenis

Bedankt voor het bezoeken van ons Facebook profiel van SuperSauna.nl!
Hier hebben wij al onze modellen infrarood en finse sauna's online geplaatst met afmetingen en prijzen.

Kijk voor meer informatie op onze site. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Vlierden (NL), Veenendaal (NL), Antwerpen (BE), Heusden-Zolder (BE), Roeselare (BE) of Krefeld (DE)

In onze showroom vindt u altijd 25 tot 30 verschillende modellen ir-sauna's. Graag geven wij u uitleg over de verschillende mogelijkheden, modellen, aromatherapie en kleurentherapie.

U kunt de modellen ook even uitproberen om een beter beeld te krijgen van de goede dieptewerking van onze Infraheat stralers.

Tijdelijk hebben we een interessante actie waarbij we bij iedere Infraplus sauna gratis de volgende accessoires geven:
- 5 jaar extra garantie op de Infraheat stralers in totaal krijgt u 10 jaar garantie op deze topkwaliteit stralers!
- Ultra Bright LED Kleurentherapie versie (incl. 16 kleuren en vier kleurprogramma’s, speciale bolle lens voor betere kleur verspreiding en afstandsbediening)
- Upgrade van standaard Radio CD naar een JVC met mp3 en aux ingang.
- 2 jaar garantie aan huis op onze sauna´s
- Aroma therapie naar keuze -Aroma plateau
- Zij- ruggensteun voor extra comfort tijdens lig positie Kijkt u ook eens op www.SuperSauna.nl voor meer informatie over onze sauna's, kleurentherapie, aromatherapie en andere belangrijke informatie over infraroodsauna's in het algemeen.

Mocht u nog vragen hebben dan beantwoorden wij deze graag!

Met vriendelijke groet,
Klantenservice SuperSauna.nl

[email protected]

Adres: Vlierdenseweg 236, 5756 PE Vlierden
Telefoonnummer: 31493841853
Stad: Vlierden
Route: Vlierdenseweg 236
Postcode: 5756 PE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
S'He Beautycare by Susan S'He Beautycare by Susan 712 meter Schoonheidsbehandelingen - Ontharing - Perfecte Wenkbrauwen - Pedicure - Manicure - G...
Pruikensalon Natascha Pruikensalon Natascha 843 meter Vak vrouw! Ontzettend goed geholpen, neemt echt tijd voor je.
Recensies
We kozen voor vestiging in Vlierden, heel wat kilometers rijden maar hebben er zeker geen spijt van. Degelijk advies gekregen in een mooie showroom met veel keuze. Inmiddels na 3 weken is de sauna geplaatst en zijn er erg blij mee. Top zaak
Enkele jaren geleden mijn sauna hier gekocht. Ik ben er super blij mee. Ik gebruik hem meerdere keren per week, en hij ziet er nog steeds uit als nieuw. Was makkelijk te ver plaatsen. Snelle levering en goede service.
Telefonische service evenals in de toonzaal was dik in orde. Je kan er een toestel testen, wat ook een pluspunt is. Na bestelling op afroep verliep de communicatie stroef. Meermaals zelf moeten informeren naar tijdstip van levering volgens afspraak. Ook werd er in de winkel gezegd dat alle verbindingen met een clips systeem werkte en geen schroef aan te pas kwam. Helaas was dit anders bij de geleverde cabine, wat montage in beperkte ruimte veel moeilijker maakt daar je niet zonder gereedschap verder kan. Deur links scharnierend gevraagd, maar niet geleverd. Toch zo geplaatst, zodoende we eindelijk konden genieten. Dit kost hen de twee sterren.
Infraplus Trendy 2 plus besteld en sinds kort in gebruik. Prima sauna welke voldoet aan mijn eisen. Goed en makkelijk in elkaar te zetten. Je bent langer bezig om uit te pakken en verpakking op te ruimen dan inelkaar zetten. Enige minpunt is de lange levertijd!
blij met de keuze van mijn aankoop/ vlot verlopen voor de aankoop en levering / pas betalen bij levering geeft vertrouwen
We hebben onze Infraplus sauna in Vlierden gekocht. Deskundig en vriendelijk geholpen en goede uitleg gekregen. Montage hebben we zelf gedaan en was goed te doen. We hebben de sauna nu bijna een jaar en bevalt “super” goed. De intense dieptewarmte is een weldaad voor je lichaam. Deze aanschaf hadden we veel eerder moeten doen. En over de service, niets dan lof.
In 1 woord subliem.mijn moeder en ik waren op zoek naar een grote infraroodlamp..nergens meer te krijgen.sauna gaan wij niet meer heen ivm covid en eventuele besmettingen.maar wat dan? Wij houden van warmte en zon.vakantie ook geen optie.We kwamen via vrienden uit bij infrarood cabine.we zijn meteen gaan informeren in jullie winkel.het kost wat.maar dan heb je ook wat..plezier en warmte voor het leven.na besluit konden we niet wachten om te beginnen.kregen hem ook nog eens snel geleverd.aardige monteur heeft hem geinstaleerd..kon ook zelf.maar wij willen zeker dat het goed gebeurd.we zijn voor de fysio 1 gegaan.dit was een zeer goede keuze.we zijn er al enkele malen in geweest.superrr...muziek aan..led licht keuze voor positieve werking.aroma therapie erbij...Wij zijn superblij met deze keuze .plezier en warmte voor het leven..1 een woord TOP!!!
We zijn geholpen door Vriendelijke en geduldige mensen die alles uitgelegd hebben. Na een test van halfuur in de infraroodcabine hebben we thuis besloten een Supersauna te kopen. Op de afgesproken datum keurig geleverd. Het opbouwen ging ook prima We zijn enorm tevreden met onze infrarood sauna, en ook verschillende van onze vrienden komen graag om lekker te zweten in onze Supersauna !
Sinds kort de meer dan gelukkige eigenaar van een infrarood infraplus 2 trendy sauna geleverd door SuperSauna. En als we dan even alles op een rijtje zetten: 1. Internet pagina is overzichtelijk en geeft meer dan voldoende informatie om een bezoekje te plannen naar 1 van de 5 showrooms. In 1 woord: Super. 2. Winkel in Antwerpen was goed bereikbaar en de layout was fantastisch. Vele sauna's aanwezig waardoor een goede vergelijking mogelijk was. Verkoper was meer dan vriendelijk en behulpzaam, maar vooral ook met verstand van zaken. Waardoor we met een goed gevoel een sauna hebben gekocht. Alles samenvattend: Super 3. Levering en levertijd waren voorwaar bewonderenswaardig. Levering zou 3 tot 4 weken in beslag nemen. Er van uitgaande dat het dan wel 4 weken zou duren en dan toch in week 3 de sauna ontvangen is top. Chauffeur Bram was net als de verkoper een uithangbord voor supersauna en zeer voorzichtig met het uitladen van de spullen. Maar vooral zijn aangename manier van communiceren werd gewaardeerd. Ook hier mogen we stellen: Super. 4. En dan de sauna, het opbouwen ervan was via de bijgeleverde documentatie en het filmpje op de internet pagina zeer makkelijk. En de kwaliteit van materialen is te goed om hier te kunnen omschrijven. Dat moet je echt eens van dichtbij gaan bewonderen in 1 van de winkels. Werking van de sauna is zoals gehoopt perfect, je voelt je herboren na een half uurtje. Dus ook hier weer: Super Als er dus ooit een zaak is geweest die het woord super verdiend dan is het wel deze zaak, SUPER sauna.
2022 Update: super behandeling van garantie! Het woordje super slaat voor ons in ider geval op: -prima duidelijke, rustige, uitgebreide voorlichting en uitleg. Ook bij ons twijfelende tweede bezoek -vriendelijkheid adviseur, inclusief het heerlijke kopje koffie -perfecte procedure van offerte, verkoop en informatievoorziening -levering volgens afspraak -after sales beantwoorden van vragen en helpdesk -kwaliteit van de cabine Kortom. We zijn tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid