facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Supernova.nl

Supernova.nl

Info

Bij Supernova kunt u terecht voor refurbished Apple producten (iPhone, iPad, iMac, Macbook) met de kwaliteit en levensduur als nieuw, alleen dan voor een voordelige prijs!

Geschiedenis

Bij Supernova kunt u terecht voor Smartphone, Tablet, Macbook, en iMac reparaties. Daarnaast is Supernova al jaren een vertrouwd adres voor Refurbished Apple producten (iPhone, iPad, iMac, Macbook) met de kwaliteit en levensduur als nieuw, alleen dan voor een voordelige prijs!

Adres: Jan Deckersstraat 19, 5591 HN Heeze
Telefoonnummer: 040-2405551
Stad: Heeze
Route: Jan Deckersstraat 19
Postcode: 5591 HN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Casimoda Casimoda 9 meter Online boutique voor de meest fashionable & fun telefoonhoesjes. Share your ♥ for us ...
Recensies
Dit bedrijf had beter List & Bedrog kunnen heten. Ik heb enige tijd geleden een refurbished iPod Classic besteld en betaald, maar niet gekregen. Wel een email ontvangen dat de iPod niet geleverd kan worden, maar geen geld terug gehad. Meerdere emails gestuurd en zelfs telefonisch contact gehad, maar geen geld. Puur bedrog en meneer verschuilt zich achter faillissement. Dus niet bestellen mensen!!!! Dit is een oplichter pur sang!
maart 2017 Iphone gekocht met extra kosten voor "same day delivery" ivm verjaardagskado. Volgens website op maandag open; blijkt echter niet zo. Kado komt dus 2 dagen later. Men geeft fout toe middels email en beloofd 9,50 terug over te maken: ik wacht nog steeds ondanks div. herinneringen; zeer onbetrouwbaar!
Heel tevreden over dit bedrijf. We zijn in de winkel goed geholpen met de aanschaf van onze persoonlijke en zakelijke telefoons. Ook na sluitingstijd is er ruimte voor extra diensten en service. We blijven hier zeker terugkomen!
Heel tevreden met mijn refurbished Macbook Pro, aangeschaft via Supernova. Goede service, heel fijne winkel! Voor refurbished Apple producten en accessoires weet ik dat ik bij Supernova moet zijn.
Sinds jaren koop ik mijn apple producten en accessoires bij supernova, altijd goede service. Topbedrijf! Ga zo door.
Tot 2x toe probleemloos een vervangende nieuwe headset gehad. Top service!
Is vaak dicht ondanks dat op internet staat dat de winkel open is. Daar heb je niet veel aan. Vandaag weer open op Google maar een gesloten deur.
Refurbished Iphone gekocht, prima uiterlijk voor prijs! Optijd geleverd
Geweldige service, Accu defect, gratis ter plekke vervangen. topservice.
Goede service en snelle reparatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid