facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Supermarkt 't Hoekje Pijnacker

Supermarkt 't Hoekje Pijnacker
Adres: Westlaan 2, 2641 DM Pijnacker
Telefoonnummer: 0153699596
Stad: Pijnacker
Route: Westlaan 2
Postcode: 2641 DM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stonka Polski Market Stonka Polski Market 328 meter Niet slechte Poolse winkel ik raad het aan
Tierelantaart Tierelantaart 612 meter Wat een geweldige mooie en lekkere taarten worden hier met met passie, liefde en vakm...
Recensies
Een mini markt in Pijnacker. Goede locatie , aardige werknemers. Soms zijn de producten over datum en bedorven groente. Af en toe worden de noten en andere snacks die niet meer eetbaar zijn in aanbieding gezet. De kassier maakt meestal tel fouten. Ik zou na mijn boodschapen daar Naar bonnetje vragen en altijd controleren. Dit is bij ons meerdere keren voorgekomen.
Super aardig en behulpzaam personeel en een verbazingwekkend groot assortiment
Onlangs deze supermarkt ontdekt. Heel positief verrast! Lekkere groenten en fruit, prima vers vlees uit eigen slagerij zelfgemaakte marinades, heerlijke olijven en lekker Turks brood. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel en eerlijke prijzen. Absoluut een aanrader!
Goeie winkel met veel aanbod! Super lekker brood en vooral de klantvriendelijkheid heeft ons positief verrast. Iemand zou voor een diner voor mij koken maar dit ging helaas niet door. We raakten tijdens het zoeken naar een alternatief aan de praat met de eigenaresse van de winkel en die heeft aangeboden om voor ons het eten te maken. Wat een geweldige service en het eten was heerlijk!
Het vlees en het brood is super lekker en goedkoop, maar de groenten en fruit zien er niet altijd even vers uit. Prijskaartjes ontbreken ook soms, dus het is bij de kassa is het af en toe een verassing. Ben inmiddels een tweede keer geweest, zag er stukken beter uit! Het eten was vers en er zijn prijskaartjes geplaatst.
De enige winkel die een leuke hoekje heeft en betaalbaar groente en vlees kan halen.
Prima winkel. Het veel keus Aardige mensen die er werken. Perfecte winkel voor de dingetjes die je in de normale supermarkt niet kan vinden.
De groente is soms niet zo vers, dus goed opletten. Handig dat ze hier halal-vlees verkopen en kruiden die je niet in de reguliere supermarkt vindt.
goed geholpen. lekker brood ,, even snel een lunch bijeen rapen.
Ik ben geweest. Vlees kopen. Lamskottelten en intercote en kip . Vlees waren niet zo goed. Ik heb lamskottelten gekocht waren geen lamskottelten en intercote is gewoon rundelap geen intercote.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Supermarkt 't Hoekje Pijnacker met het openbaar vervoer


Pijnacker, Raadhuisplein 130 meter
455
Pijnacker, Raadhuisplein 160 meter
455
Pijnacker, Ackershof 290 meter
284
Pijnacker, Ackershof 300 meter
284
Pijnacker, Bremlaan 410 meter
284

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid