facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Superkeukens

Superkeukens
"Onze showrooms zijn geopend. Alvast inspiratie opdoen voor je nieuwe keuken? Vraag ons inspiratieboek aan of maak een moodboard op onze website en deel deze met onze keukenadviseurs!"
Adres: Grote voort 88, Zwolle
Telefoonnummer: +31383034301
Stad: Zwolle
Route: Grote voort 88


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Superkeukens Eindhoven, Maatwerk keukens Zwolle, Superkeukens Emmen, Superkeukens Tilburg, Superkeukens Assen, Superkeukens Almere, Superkeukens Den Bosch, Superkeukens Bergen op Zoom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buikfijn Buikfijn 1 km Om goed voor jezelf te zorgen is goede voeding, beweging en balans nodig. Je lijf gaa...
Librije's Atelier Librije's Atelier 2 km Super leuke lunchworkshop gehad! Aanrader Leuk om zelf te koken en dan heerlijk te et...
Satink Keukens & Badkamers Satink Keukens & Badkamers 4 km Keuken kopen is inderdaad een makkie, keuken plaatsen, problemen oplossen en actief r...
Mediation-Culinair Mediation-Culinair 5 km Herstel van relaties aan een rijk gedekte tafel Teambuilding met een culinaire inslag...
Sweets,Hapjes and More Sweets,Hapjes and More 5 km Als eerste van harte welkom op onze pagina. Een pagina waar voor ieder wat wils is op...
De Keukengeheimen van Sientje & Arlette De Keukengeheimen van Sientje & Arlette 27 km Deze pagina gaat over het kookboek dat ik samen met mijn moeder maakte. Welkom bij 'D...
Recensies
Zo'n naam zegt alles! Tot volle tevredenheid is onze keuken geplaatst. Van afspraak tot installatie, alles perfect. Dit is mijn tweede keuken die ik bij Superkeukens heb afgenomen, de eerste een showroom model en de tweede volledig op maat gemaakt. Het is zo fijn dat je echt goed advies krijgt, in goed overleg is alles mogelijk, door een grote verbouwing en wat gedoe met de gemeente was voor ons de plaatsingsdatum haast niet te voorspellen. Door ons continue contact met superkeukens is alles perfect verlopen en konden we een x aantal maanden van tevoren aangeven "dan kan het". Ook was er één frontje verkeerd geleverd verkeerde kleur, wordt allemaal keurig herstelt maar alles is helemaal functioneel en van prima kwaliteit! Ik kan iedereen Superkeukens aanbevelen.
Superkeukens is Super service!!, heel en goed geleverd. Geen schades geen problemen met de inzetting gehad. Alles werkt goed en past precies. Kwalitatief en betaalbaar. Tips gekregen. Goeie inzicht wat de klant wilt en nodig heeft in een keuken. Alles op tijd en zoals afgesproken verlopen. Nogmaals bedankt!
Wij zijn erg goed geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Goed advies en ook heel open over de prijzen. Uiteindelijk is de keuken precies zoals we ook in gedachten hadden. We zijn erg blij!
Door middel van videobellen een geweldige keuken weten samen te stellen met Jeroen. Vaak van gedachten verandert, maar werd super geduldig op gereageerd en werd actief meegedacht. Ook toen tijdens het inmeten de plannen niet door leken te gaan door een vloerverwarmingpomp in ons nieuwe huis, werd samen met de monteur direct gekeken naar een creatieve oplossing en door dat snelle handelen geen vertraging opgelopen. De keuken is inmiddels gemonteerd en is ge-wel-dig! Ook montage keurig netjes uitgevoerd! Blije klanten!
Een keuken van Superkeukens, helemaal top. We zijn er erg blij mee. Bij het ontwerp zijn we goed geholpen. Montage verliep perfect. Hoop er vele jaren plezier van te hebben.
Vanaf het eerste bezoek aan Superkeukens Zwolle zijn wij enorm goed geholpen. Jeroen denkt mee en geeft advies.Erg prettig aangezien een keuken kopen geen dagelijkse bezigheid is. Wij zijn dan ook enorm blij met onze nieuwe keuken.
Vorig jaar een keuken bij Superkeukens gekocht. Samen met Kelly een mooie indeling gemaakt. Tijdens de verbouwing hebben we de indeling zonder problemen nog aan kunnen passen. Door een breuk in één deel van het aanrechtblad is die in 2 keer geleverd. Helaas zat hierin een kleurverschil. Na overleg zijn alle bladen vernieuwd. TOP!!!! Hier waren wij heel blij mee. We kunnen dus wel stellen dat we erg blij zijn met het eindresultaat en zeer tevreden over het onderlinge kontakt dat er is geweest. Wij kunnen Superkeukens zeker aanbevelen.
Heel erg blij met onze nieuwe keuken van SuperKeukens Zwolle. De keuken is compleet en op tijd geleverd! Erg behulpzaam, meedenkend en vriendelijk geholpen door Jeroen. Bij vragen of twijfels zijn we altijd klantvriendelijk geholpen en ze waren/zijn heel goed telefonisch te bereiken. Kortom, zeer tevreden en heel erg blij met het eindresultaat!
Onze keuken gekocht bij Super keukens in Zwolle. Vakkundig geholpen door Jeroen. Leuke vent die met je meedenkt en ervoor zorgt dat je je budget niet uit het oog verliest! Zit er nu bijna een half jaar in en zijn zeer tevreden. Ook door super keukens laten plaatsen, eigen mannetje en niet een ZZPer, dit was iets duurder maar zo snel en vakkundig kunnen wij het zelf niet.
Vorig jaar een keuken gekocht bii Superkeukens in Zwolle. Wij zijn hier heel goed geholpen door Kelly. Keuken in januari geplaatstl Goed begeleid vanaf aankoop t/m plaatsing. Zeker aan te raden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid