facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Superkeukens

Superkeukens
"Onze showrooms zijn geopend. Alvast inspiratie opdoen voor je nieuwe keuken? Maak een Moodboard op onze website en deel deze met onze adviseurs!"
Adres: Edisonweg 2, 3291 CK Strijen
Telefoonnummer: 078 6748485
Stad: Strijen
Route: Edisonweg 2
Postcode: 3291 CK


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Superkeukens brochure, Keuken winkels, Afspraak maken keuken, Superkeukens vestigingen, Superkeukens Utrecht, Keukenmerken Superkeukens, Superkeukens showroomkeukens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gebrs. Hooghwerff Gebrs. Hooghwerff 748 meter Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Met Gebrs Hooghwerff heb ik herhaaldelijk mind...
Recensies
Een familielid had hier zijn keuken gekocht, wij begrijpen waarom: Goed advies en keuze. We zijn blij met de service en klantvriendelijkheid. We genieten van onze nieuwe keuken!
Ik kwam onervaren over keukens naar binnen. En terwijl ik mijn interesses opdeed over keukens binnen in de showroom werd ik benaderd door dhr lugthart. Ik liet hem foto’s zien van het huis wat ik had gekocht en vroeg door naar mijn wensen. Hij liet mij door de showroom verder struinen en op de terugweg naar de ingang sprak hij mij weer aan. Hij had meerdere aanzichten klaar liggen met opties en begreep goed waar ik naar zocht. Niet veel later ging ik tevreden naar buiten en kijk ik uit naar volgend jaar als mij huis klaar is. Mocht je zoekende zijn vraag naar dhr lugthart!
Ondanks dat hij er niet meer werkt, super goed geholpen door Mattijs!
Goede service. Fijn personeel. Goed geholpen en niet opdringerig
Super fijne winkel. Tijdens het aanschaffen van een keuken en achteraf hele goede hulp. Fijne communicatie en houden je op de hoogte wanneer iets wordt geleverd. Geen vraag is te veel voor ze. Zelfs wanneer je elders niet goed geholpen wordt, denken zij heel erg mee met een oplossing. Dus keuken nodig? Zoek niet verder en ga hier naartoe!
Gingen gewoon voor oriëntatie, verkoper kwam pas later informeren of hij wat voor ons kon doen. Inderdaad aangegeven wat de mogelijkheden zijn. Gaan er verder over nadenken
In augustus 2018 hier een keuken aangeschaft. Geholpen door Mark. Allemaal behulpzaam personeel, totaal geen druk gevoeld. Veel professioneel advies gekregen en inzicht in kosten. Mede hier door besloten om voor superkeukens te gaan. eind oktober is keuken geplaatst door Rocky, een professionele keuken installateur, die voor kwaliteit gaat en duidelijk plezier in zijn vak heeft. Een aantal afdekplinten waren helaas niet helemaal juist op maat, nu december en nog steeds niet verholpen. En contact verloopt helaas wat moeizamer. Ik wacht even af hoe alles af loopt.
Nette zaak en zeer goed geholpen door zeer deskundig en vriendelijk personeel. We kunnen niet wachten tot onze mooie nieuwe keuken in het huis staat.
Een super klantvriendelijke zaak die een TOP service biedt. Aanbevolen!!
Mooie zaak, ruime keuze zeker niet opdringerig en verstand van zaken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid