facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Superkeukens

Superkeukens
"Onze showrooms zijn geopend. Alvast inspiratie opdoen voor je nieuwe keuken? Vraag ons inspiratieboek aan of maak een moodboard op onze website en deel deze met onze keukenadviseurs!"
Adres: Nijverheidsstraat 15, 6851 EJ Huissen
Telefoonnummer: 026 3269980
Stad: Huissen
Route: Nijverheidsstraat 15
Postcode: 6851 EJ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Superkeukens Amsterdam, Superkeukens vestigingen, Superkeukens Zwolle, Superkeukens Apeldoorn, Superkeukens Groningen, Superkeukens Emmen, Superkeukens Eindhoven, Superkeukens Roermond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keuken en Keukens Webshop Keuken en Keukens Webshop 2 km Keuken en Keukens Webshop voor uw keukenkasten, keukenapparaten, keukenwerkbladen en...
Recensies
Op 19 en 20 april is door super keukens huissen onze nieuwe keuken geplaatst. Na lang denken en meten zijn wij samen met Daniël tot deze prachtige parallel opstelling gekomen met een mooie mix van ATAG en Siemens apparatuur. Vanaf dag 1 tot de plaatsing is alles perfect gelopen met een goed overzicht in de voortgang van levering. Ook de plaatsing is door François perfect afgeleverd. Nogmaals vele complimenten voor Superkeukens Huissen. Grt. Gerard.
Vorig jaar november bij SK in Huissen een keuken samengesteld met verkoper Daniël. Afgelopen dagen is het bouwpakket door Mark perfect in elkaar gezet. Van verkoop tot levering tot plaatsen super tevreden over de service en het eindresultaat .
Dit bericht is bericht is gericht aan de gehele organisatie van Superkeukens uit Huissen maar vooral aan de adviseuse die het woord klantvriendelijkheid niet alleen gebruikt als standaard verkoopverhaal maar ook daadwerkelijk uitvoert. We zijn drie keer in de showroom geweest. In Oktober 2020 eerst rustig oriënteren vervolgens het eerste gesprek echt leuk en vervolgens puntjes op de i gezet tijdens het tweede gesprek en ons besluit genomen. Wij willen jou daarom hartelijk en oprecht bedanken voor de service die jij aan ons hebt verleend. De manier en werkwijze waarop je samen met ons de keuken hebt samengesteld hebben een super resultaat opgeleverd. We zijn er echt heel erg blij mee. De gehele levering was perfect en zijn geen open eindjes. Vanwege AVG gebruiken wij geen namen. Degene die onze keuken heeft geplaatst heeft is een rustige serieuze persoon en een echte vakman die wij iedereen kunnen aanraden. Wij hadden een maatwerk vraag met betrekking tot de afvoer van de afzuigkap en die heeft hij perfect uitgevoerd. Voelbaar is dat deze organisatie een onderdeel is van een grotere organisatie en dat is als klant zeer prettig. Een keuken kopen die je maar een aantal keren in je leven en wij kunnen zeggen dat Superkeukens alles heeft waargemaakt wat we hadden gehoopt maar eigenlijk meer dan we hadden verwacht.
De eerste twijfel die er na het eerste gesprek was bij Superkeukens is door Daniël bij de tweede afspraak gelijk weggenomen. Daniël denkt met je mee en geeft goede adviezen. Resultaat een keuken die door een vakman is geplaatst. We zijn nog steeds ontzettend blij met onze keuken. We hadden even wat een klein probleempje met de diameter van kleinere pannen op de inductieplaat, de serviceafdeling was hierbij niet heel erg klantvriendelijk maar gelukkig was wederom Daniël er om met de juiste oplossing het probleem op te lossen. Een inductieadapter conclusie ga voor Superkeukens in Huissen!!
Update op onderstaande review: inmiddels is er contact geweest en is Superkeukens Huissen komen kijken naar de werking. Heel fijn natuurlijk, omdat zowel Superkeukens als wijzelf de bevestiging hebben dat het inderdaad niet lekker werkt. Er is een passende oplossing gekomen waarbij er, zonder bijkomende kosten, een andere vervangende kap wordt geplaatst. Wij zijn ervan overtuigd dat echt alles dan naar wens is en we een prachtige keuken hebben waar we van genieten! —————————————————————— Helaas niet tevreden met onze keuken. Hoewel het resultaat heel mooi is geworden, koken we niet met plezier in de keuken. Een absolute voorwaarde voor een goede keuken. De geadviseerde afzuigkap, een recirculatie kap, doet in onze opstelling echt helemaal niets. Hij blaast meer kook dampen de ruimte in, dan dat ie opneemt en zuivert. Vermoedelijk een ontwerpfout, omdat de lucht via het plafond en vervolgens een draagbalk uitbouw weer naar beneden komt rondom de kookplaat. Daarnaast is de onjuiste afzuigkap besteld. Deze zou volgens gesprekken moeten communiceren met de kookplaat, maar doet dit niet. Een ‘bestel fout’ naar eigen zeggen, maar zonder oplossing. Inmiddels ruim 3 maanden verder maar ook de communicatie verloopt zeer langzaam. Erg jammer, keuken was erg duur 20.000 en daar mag je volgens ons hogere verwachtingen bij hebben.
Vanaf dat ik binnen liep voor een keuken tot aan het eindresultaat heel tevreden. Ik werd super fijn geholpen. De communicatie verliep heel fijn. Duidelijke afspraken die allemaal zijn nagekomen. En een top monteur die de keuken heeft geplaatst. Wij zijn blij.
Update: 21-12-2020: Afgelopen weken alles goed afgehandeld. Het heeft lang geduurd, maar eindelijk alles goed gekomen en ook gecompenseerd. Vandaag ook te horen gekregen dat ik een waardebon krijg... Hierdoor wijzig ik mijn waardering, want uiteindelijk ben ik toch goed geholpen. Speciale dank aan de eigenaar Dhr Jansen. Eerste review: 1 ster Niet intrappen, ze laten A zien en leveren B. Niets is compleet.. Niet luisteren naar de verkopen over de montage. Zij beweren dat alle monteurs ZZPérs zijn en die ook buiten SK kunnen monteren en dat alles onder de service valt, klopt niet. Mijn keuken is op 3 juni geleverd en zitten nu op 7 sept, na 3 maanden keuken half, zie fotos. Producten die fout geleverd zijn. Ze bellen dat het goed komt, maar geen resultaat.
We zijn daar voor een keuken weze kijken we zijn daar super geholpen met een mooie keuken ontwerp Als je de keuken wilt kopen ben je daar verplicht om 15 % aan te betalen zo niet dan word de keuken niet voor je besteld. Ik vind een aanbetaling ben je niet verplicht om te doen een handtekening is al bindend. Dis ik ga geen aanbetaling doen wat ik nooit doe dus dan houden ze de keuken maar
Erg fijn en deskundig geholpen door SK Huissen in de persoon van Daniel. 5 sterren! Daniel onderscheidde zich in het meedenken en klantbelang centraal te stellen. Daar waar andere keukenzaken, mbv door de klant meegebrachte opstellingen en offertes kopieerde en zich volledig op de prijs richtte, had SK Huissen niet alleen de beste indeling, opstelling en kwaliteit Schuler, maar ook de beste prijs. Gelukkig zonder de onderhandelingen, druk en andere poespas. Bereikbaarheid van montageafdeling en verkoop is top. Daarnaast is de communicatie helder, eerlijk en open. Last but not least: De montage - bij mij uitgevoerd door de persoon Luuk - kon niet beter. Secuur, goede gereedschappen, netjes en bereid stil te staan bij vragen in het gebruik. Topper Keuken nu 5 weken in gebruik. Nergens spijt van
Wij hebben tweemaal een keuken aangeschaft via Superkeukens in Huissen en raden deze partij voor 100% aan. Goede service, ze denken uitstekend met je mee en top producten worden er geleverd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid