facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Superkeukens

Superkeukens
"Onze showrooms zijn geopend. Alvast inspiratie opdoen voor je nieuwe keuken? Vraag ons inspiratieboek aan of maak een moodboard op onze website en deel deze met onze keukenadviseurs!"
Adres: Hoge Rijndijk 313, 2382 AP Zoeterwoude-Rijndijk
Telefoonnummer: 071 3040052
Stad: Zoeterwoude-Rijndijk
Route: Hoge Rijndijk 313
Postcode: 2382 AP


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mulder Shipyard Mulder Shipyard 268 meter Prachtig bedrijf met klasse jachten
Recensies
Helaas moet ik melden dat mijn ervaring met de keukenleverancier zeer teleurstellend was. Ten eerste werd ons verteld dat we de lift niet mochten gebruiken, omdat klanten er anders geen gebruik van konden maken. Dit was uiterst ongemakkelijk, aangezien we de keuken via de trap moesten tillen, we hebben het uiteindelijk toch nog een aantal grote kasten via de lift mogen vervoeren. Het personeel leek totaal geen geduld te hebben tijdens het demonteren. Ze waren constant gehaast en klaagden over hoe lang alles duurde. Dit zorgde voor een zeer onplezierige sfeer en maakte de hele ervaring nog frustrerender. Wat ons het meest heeft geschokt, is dat tijdens de demontage van de keuken onze inductie kookplaat ter waarde van meer dan 1000 euro op mysterieuze wijze verdwenen is. We kwamen hier pas achter nadat we ons nieuwe huis hadden gekocht, omdat we de keuken netjes hadden opgeslagen in een loods bij familie. Pas nadat we de keuken na 3 maanden weer wilden installeren, ontdekten we dat de kookplaat er niet meer was. Dit was een enorme tegenslag en een financiële domper voor ons. Al met al was onze ervaring met deze keukenleverancier buitengewoon teleurstellend. Het gebrek aan respect voor onze tijd en eigendommen, evenals de verloren kookplaat en slechte service, hebben ons zeer ontevreden achtergelaten.
Goed en plezierig geadviseerd, komen gemaakte afspraken ook wat betreft nalevering.
Goed beslagen ten ijs gekomen. Met een lay out van waar de keuken geplaatst zou moeten worden het gesprek aan gegaan met de verkoper. Met zijn ruime ervaring enige suggesties doorgevoerd mbt de opstelling. We zijn Super blij met het eindresultaat van Superkeukens. De levering ging helaas niet helemaal volgens schema maar dat was force majeur . Een goede prijs kwaliteits verhouding. Ik kan dit bedrijf aan raden.
Mooie keukenzaak, netjes geholpen en keuken van goede kwaliteit. Plaatsing is ook goed gegaan, helaas was de combi magnetron er niet maar dit werd gelukkig aan ons verteld, nog even wachten en dan is het helemaal af
Wij hebben een maand of 2 geleden een keuken gekocht bij Superkeukens Zoeterwoude. Vriendelijk geholpen door de medewerker, er werd goed geluisterd naar de wensen en goed advies gegeven. De keuken was al binnen 2 maanden leverbaar, wat ons de kans gaf nog wat te verbouwen in huis. 20 oktober werd de keuken volledig geleverd, de 21e werd hij ingebouwd door PK Timmerbedrijf. Aardige lui, die zich gelukkig niet uit het veld lieten slaan door onze nieuwsgierigheid : We zijn superblij met onze keuken. De indeling, de ruimte en apparatuur zijn helemaal naar wens. De duurzaamheid moet nog even blijken maar daar hebben we ook wel vertrouwen in. Aanrader!
Mooie winkel. Je ziet hier verschillende keukens maar vooral moderne keukens. Veel variatie voor een keukenzaak, netjes te woord gestaan door een verkoper die je met rust laat en geen mes op je keel zet. Een hele prettige ervaring. Hebben hier uiteindelijk een prachtige keuken gekocht die inmiddels gezet is. Hebben er veel plezier van!
Nette zaak met vriendelijk personeel. We zijn goed geholpen en erg blij met de keuken! Het plaatsen van de keuken verliep eveneens soepel.
Je kijkt eerst elke keuken je mooi vindt. Daarna ga je na afspraak de keuken bespreken wat je wil en maakt de verkooer een vooorbeeld tekening indeling kastje. Als je er mee akkoord gaat maak je een nieuwe afspraak. Voor de volgende afspraak maakt hij een 3d overzicht en bespreek je de verschillende kwaliteiten en eventuele wijzigingen en prijs.
Heel goed geholpen door Dennis. Erg blij met onze mooie keuken!
Prima keuken van goede kwaliteit. Alleen de service mag beter ! Afzuigkap zou geleverd worden gelijk met de keuken. Monteur belt me tijdens het plaatsten van de keuken op was op m’n werk of het makkelijker was om de afzuigkap zelf te plaatsen want het wandje moest nog sierpleister op . moest nog gedaan worden idd want was nog niet helemaal droog anders had ik tegen de afzuigkap aan gestuct bleek de afzuigkap helemaal niet geleverd te zijn monteur had natuurlijk geen zin om alleen voor de kap terug te komen 4 weken later pas geleverd en 2 weken later pas gemonteerd ... denk je he he eindelijk klaar ... geen filters erbij weer 2 weken verder . Filter geleverd maar de verkeerde past niet veel te klein . Contact gezocht en dan krijg je als reactie de gebruiksaanwijzing opgestuurd . Toch weer kijken maar gewoon niet de goede dus we zitten nu in januari en de keuken is begin september geplaatst en nog niet in orde !!!! Dus een tip betaal pas als alles in orde is want als je betaald hebt ben je blijkbaar niet meer interessant
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid