facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Superheld / Inspiratieparadijs

Superheld / Inspiratieparadijs

Info

Je hoeft niets bijzonders te doen om bijzonder te zijn

Geschiedenis

Fijn dat je er bent superheld! Ja je leest het goed, jij bent een superheld! Misschien besef je het nog niet, maar het is echt zo!

Wat als je ontdekt hoe geweldig mooi en groots je bent?
Wat als je helemaal je authentieke zelf kunt zijn en leven?
Welke dromen wil je waarmaken?
Wat zou je doen als ALLES mogelijk is?

Mijn missie is dat in 2025 iedereen zijn of haar eigen superheld is.

Hoe ga ik dat doen?
Door het te voorleven, door altijd het beste van mezelf te geven, en niets achter te houden, ook wanneer dat even niet makkelijk is.
Door het delen van inspirerende quotes, links, een blog, tips & tricks, het geven van workshops (creatief en inspirerend!).

Helpen jullie mee?
Het enige wat je hoeft te doen is geloven, in jezelf. Je authentieke prachtige jij in het licht te zetten. Want ieder mens is geweldig, alles wat je nodig hebt zit in je, je hoeft het alleen maar te laten zien.

Leef een leven met bezieling en voldoening, een waarvan je op het eind kunt zeggen.... Jaaa! Nog een keer!

Je bent niet tot zover gekomen in je leven om maar tot hier te blijven, als je al zo ver kunt, dan kun je nog veel verder.......

Je hoeft niets bijzonders te doen, om bijzonder te zijn <3






"Maak van de shit van je verleden de mest van de toekomst. Het gaat niet om hoe iets is, het gaat erom wat je ermee wilt doen. In elke situatie zitten 3 dingen: iets om dankbaar voor te zijn, iets om te leren en iets om te lachen. Als je jezelf leert hoe je anders met dingen kunt omgaan wordt het makkelijker om meer zelfvertrouwen te krijgen, meer geluk te ervaren en de beste versie van jezelf te zijn of worden. "Life is not about kissing ass, it's about kicking it!"."
Adres: Driehoekslaan 1b, 3601HN Maarssen
Telefoonnummer: 0654948558
Stad: Maarssen
Route: Driehoekslaan 1b
Postcode: 3601HN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
5-Style Coaching 5-Style Coaching 573 meter Leefstijl & Vitaliteitscoach Specialisatie: ziekte van Crohn
The Happy Single Parent The Happy Single Parent 2 km Voor drukke mamma's die alle bordjes hoog proberen te houden! Mijn missie: Jou verlo...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid