facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Superdry

"Our stores embody the Superdry spirit.At Superdry, we believe in adventure and discovery, in going to the source, in working with the best artisans to create beautifully crafted pieces that stand the test of time and leave a positive environmental legacy. Love style. Love the planet."
Adres: Rembrandthof 27, 1181 ZL Amstelveen
Telefoonnummer: +31206401222
Stad: Amstelveen
Route: Rembrandthof 27
Postcode: 1181 ZL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maddox-nextdoor Maddox-nextdoor 54 meter In de winkel had ik al een ontzettend mooie jurk gekocht. Eenmaal thuis had ik spijt ...
Next Issue Amstelveen Next Issue Amstelveen 110 meter Mooie winkel, behulpzaam personeel.
Passionboutiqueamstelveen Passionboutiqueamstelveen 935 meter Ik ben zeer onvriendelijk en beschuldigend behandeld door de eigenaresse. Ik had een ...
Oacer dress Oacer dress 1 km Verhuur & Verkoop Naaiatelier. Op maat Caftan, Takshita en Galajurken. Marokkaanse na...
Recensies
Mijn man had online een winterjas gekocht en de stiksels lieten al los. Zonder enige verwachting deze winkel in gelopen, maar de manager die ons te woord stond, verbaasde ons met de geboden klantenservice! Dit hoorde niet en we mochten ter plekke de jas retouren en het betaalde bedrag terug krijgen. Just wow and thanks so much again!!
Toffe jas gekocht hier, goeie service, heel veel kleding echt lekker vol die winkel daar hou ik van.
Achteraf blijkt dit de kleinste winkel van Nederland te zijn. Ik had telefonisch gevraagd of er met contant betaald kon worden, antwoord was ja, maar bleek nee te zijn. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam, Engels talig. Toch nog e.e.a. gepast, dat werd snel in de juiste maat en kleur thuis bezorgd.
Vandaag 6-12-2022 superaardig en behulpbaar personeel in de winkel
Supervriendelijk daar ik had een te grote superdry jas gekregen op eerste kerstdag ik voelde me er niet echt prettig in heb bij hun gevraagd of ik hem mocht omruilen voor een maat kleiner ik had geen bon geen internetbankieren afschrift en ik had de jas 3 uur gedragen ik mocht hem toen omruilen voor een maat kleiner wat een superservice en ontzettend vriendelijk personeel
Top shop.... fijne service en behulpzaam. Zeker niet opdringerig en gaven goede adviezen. Superdry blijft toch mijn favo merk vanwege de kwaliteit en keuze.
Leuke winkel met fijne kleding. Japans merk, dus neem vooral een maatje groter dan gewend. Helaas iets te diep in buidel tasten buiten de sale om.
Mooie winkel midden in het hart van het stadshart Amstelveen. Vriendelijk personeel, met veel tips. Aanrader als je het mij vraagt.
Mooie kleding alleen de store is wat rommelig en druk, niet echt overzichtelijk, vriendelijk personeel
Hippe, kleurrijke kleding. Prijzen zijn over het algemeen erg hoog hier. Soms leuke aanbiedingen bij de ingang.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid