facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SuperBra

SuperBra

Info

Your perfect fit in D cup and beyond

Geschiedenis

Your perfect fit in D cup and beyond

Bij SuperBra vind je mooie, leuke, moderne en vooral goed passende lingerie en badmode vanaf cup D en omvang 60. Kom langs voor een fitting of shop online op www.superbra.nl



"Lingerie en swimwear waar je blij van wordt. Wij hebben altijd meer dan 100 maten op voorraad!Als je komt zonder afspraak en een brafitting wil, kan het zijn dat er een wachttijd is. In uitzonderlijke gevallen kan het ook voorkomen dat we mensen zonder afspraak diezelfde dag geen brafitting meer aan kunnen bieden. Een brafitting duurt meestal ongeveer 45 minuten.Wil je zeker weten dat je niet hoeft te wachten én dat we je kunnen fitten, boek dan kosteloos een afspraak."
Adres: Zwaanshals 274, 3035KM Rotterdam
Telefoonnummer: 0107370218
Stad: Rotterdam
Route: Zwaanshals 274
Postcode: 3035KM



op zoek naar gerelateerd: superbra webshop, bh speciaalzaak rotterdam, superbra openingstijden, zwaanshals 274 rotterdam, superbra maten, superbra floor van der pavert, floor van de pavert superbra, bra bhs
Recensies
Toen Superbra opende in Rotterdam was ik van plan snel een keer langs te gaan. Het duurde zo’n twee jaar voor ik ging. Dom! Maar nu wil ik niet anders. Helaas verhuis ik naar Eindhoven komende maand, maar ik zal zeker SuperBra blijven bezoeken in Utrecht of Rotterdam. En hopelijk komt er uiteindelijk ook een winkel in Eindhoven. In het begin kon je nog zonder afspraak binnenlopen maar ondertussen hebben zoveel mensen door wat voor kwaliteit en service er geleverd wordt, dat je echt even online een afspraak moet inplannen. Dan krijg je alle aandacht en goed advies.
Ik ben al een paar jaar klant bij Superbra, maar ben vorige week opnieuw voor een fitting geweest omdat ik iets ben aangekomen. Ik ben weer supergoed geholpen. Ben met een mooie strapless bh en een sportbh de deur uitgelopen. Ik raad deze winkel aan iedereen aan. Wel even een afspraak maken, dan weet je zeker dat de verkoopsters de tijd voor je hebben.
Wat een superfijne winkel is dit toch, ik kom er inmiddels 3 jaar, en ook al moet ik er bijna 2 uur voor rijden, het is het zeker waard! Deskundig advies, alle tijd voor de klant, wel even een afspraak inplannen natuurlijk mensen.. want je kan niet binnen een kwartier geholpen zijn.
Wat een geweldige onderneming is dit! Voor mijn vrouw namen ze alle tijd en kwamen met zoveel goed en bruikbaar advies. Dat komt ook omdat ze hier veel op afspraak werken, op deze manier ben je verzekerd van rustig advies en tijd voor je klant! Bedankt voor jullie geduld en je ziet ons zéker weer terug!!
Ik ben ontzettend tevreden met mijn beha’s van SuperBra. Goed geadviseerd en fijn geholpen. Ook online snel de bestelde items in huis. Ik vind het werken op afspraak prettig omdat je dan ook de tijd en de rust hebt om goed geholpen te worden.
Geweldige winkel. Fijn dat jullie ruim de tijd nemen voor een brafitting, de afspraken zijn absoluut niet te dicht op elkaar gepland en jullie personeel is altijd zo kundig en vriendelijk. Voel me in geen enkele andere lingeriewinkel zo op mijn gemak als hier.
Mooie lingerie en geweldige service. De brafitter heeft me goed geholpen en ben met prachtige items naar huis gegaan. Fijn dat ze de tijd voor je nemen wel een afspraak maken, vond ik zelf geen probleem. Topwinkel!
Helaas veel en veel te strakke bh's toegewezen gekregen. Ik had zelf van te voren nog gemeten, bijna 80 cm omtrek, draag normaal 75, kreeg nu 60! aangereikt. Nee echt mijn maat ahum. De verkoopster snapte mijn smaak ook al niet, en aangezien je niet zelf kan rondkijken is het lastig aangeven wat je wil. Geen aanrader als je niet houdt van ingesnoerd door het leven gaan.
Omdat Superbra het hartstikke belangrijk vindt dat je de juiste maat bh draagt , doen ze eerst een brafitting . Tsja en als je altijd de verkeerde maat gedragen hebt , kan deze wat strakker zitten . Maar duizend keer beter . Top zaak . Ga zo door
Al een aantal keer heel fijn geholpen. Kwaliteit is super, echt dames. Hier moet je zijn voor de best zittende bh’s!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid