facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Super Thai

Super Thai

Info

Super Thai is een Thais restaurant met een traditionele Thaise keuken en met autothentieke gerechten. Met een professioneel chef-kok uit Thailand.



"Wanneer de meeste mensen ‘Thaise keuken’ horen, denken ze aan Pad Thai, Tom kha, Tod man en ander populair Street-Food. Wij serveren deze klassieke gerechten. Maar SuperThai is ook gespecialiseerd in verfijnde, weinig bekende gerechten zoals Chu Chie, Kaeng kieuw Wan oorspronkelijk bereid voor Thaise royalty’s in generaties geleden.Onze missie is zelfs om de Thaise koninklijke keuken te behouden en onze liefde voor dit heerlijke eten met u te delen.We willen een nieuwe generatie kennis laten maken met deze klassiek bereide gerechten en ervoor zorgen dat ze niet verloren gaat. Eet smakelijk!"
Adres: Gedempte Nieuwesloot 115 , Alkmaar 1811 KR, NL
Telefoonnummer: 072 531 8563
ln.raamklaiahtrepus@ofni
Stad: Alkmaar
Route: Gedempte Nieuwesloot 115
Postcode: 1811 KR


Openingstijden

Maandag: 16:00-22:00
Dinsdag: 16:00-22:00
Woensdag: 16:00-22:00
Donderdag: 16:00-22:00
Vrijdag: 16:00-22:00
Zaterdag: 11:30-22:00
Zondag: 16:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: super thai alkmaar, khunchai alkmaar, super thai restaurant alkmaar, sawadee thai alkmaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kunchai Kunchai 284 meter Via reviews hier terecht gekomen. En inderdaad buitengewoon lekker gegeten. Erg smaak...
Recensies
Eten besteld: + eten kwam goed warm aan. + binnen 45 min gekomen +pad thai vegetarisch was ok + saté met saus was lekker - viskoekjes: proefde meer ei dan vis. Teweinig smaak. - papaya salade: weinig vissmaak -kip met basilicum: weinig basilicum. Mijn man vond het wel lekker. - alles zat in een lage bakje en niet goed gevuld. Geen goede prijsverhouding. - op alles zat gebakken uitjes op. Daardoor proefde het eten meer Indonesisch dan Thai, vond ik. Ik miste de koriander en vissaus in de gerechten.
Lekker gegeten, Thaise ice thee was super ,
Het heet super thai maar superlatieven schieten te kort ik heb zelfs in thailand niet zo lekker gegeten het is 5 sterren eten voor een 2 sterren prijs lekker vers en schoon daar . Een aanrader !!!!!
Andere eigenaar? Eten goed, maar bediening erg gehaast. Jammer.Eten: 4/5
Ruime keuze en prima qua smaak. Personeel doet absoluut z'n best. Inrichting en zeker toilet kunnen wel een update gebruiken. Parkeren: Parkeren volledig onmogelijk.
Goede sfeer en top bediening maar vooral lekker en smakelijk eten. Eigenaars zijn vriendelijk en komt zeker terug. Is een aanbeveling. En het is betaalbaar.
Binnen is het gezellig, duurde alleen lang dat we ons drankje kregen, personeel was niet op elkaar afgestemd, eten duurde ook lang, maar smaakte wel goed na lang wachten, en nee het was niet druk
Gisteren voor het eerst gegeten bij Super Thai. De sfeer was gemoedelijk en het personeel zeer vriendelijk en gastvrij. Het eten was echt heel erg lekker. Een smaaksensatie die ik niet vaak meegemaakt heb. Zonder twijfel een aanrader.
Sfeervol restaurant met heerlijk eten & cocktails, vriendelijke bediening. Aanrader!
Super lekker eten, super gezellig en mooi ingericht familie restaurant. We gaan er zeker vaker heen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid