facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Super-taart

Super-taart

Info

Zelf snel & eenvoudig de mooiste taarten maken



"Super-taart beschikt over een zeer breed assortiment taart benodigdheden. Wij hebben scherpe prijzen en denken graag met u mee. Gemak, vakkundige consultants en ons brede aanbod zijn de voornaamste redenen dat taart-specialisten over de gehele Benelux hun taartbenodigdheden via Super-taart bestellen."
Adres: Smitsweg 37, 3222 AG Hellevoetsluis
Telefoonnummer: +31 (0)181 77 64 17
ln.traat-repus@ofni
Stad: Hellevoetsluis
Route: Smitsweg 37
Postcode: 3222 AG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: smartflex fondant, smartflex bestellen, smartflex waar te koop, smartflex fondant ervaringen, de ouwe taart eindhoven, smartflex fondant zwart, taart ingredienten groothandel, smartflex flower paste
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
vishandel hoppenbrouwer vishandel hoppenbrouwer 992 meter Gewoon goeie verse vis.
Recensies
Ben je op zoek naar benodigdheden voor taarten en cupcakes maken, dan is deze winkel zeker een aanrader! Ook taart decoraties, bakmixen, kleurstoffen en fondant, alles is hier te vinden. Ik heb begrepen dat je hier leuke taarten kunt bestellen en op website staat er dat ze ook kinderfeestjes verzorgen. Alles is heel mooi en overzichtelijk ingericht. Je wordt heel vriendelijk ontvangen en geholpen. Om even een kleine indruk van kinder taarten te geven, heb ik een paar foto's in deze winkel gemaakt. Deze winkel vind ik zeker 5 sterren waard!
Kom hier geregeld als vaste klant en ben tevreden. De eigenaresse is een leuke vrouw, heeft verstand van wat zij verkoopt en kan ook adviseren wat betreft het maken van taarten. Ruim assortiment, maar soms mis ik wel eens wat. Meer taart / cake deco en thema accessoires zou bijvoorbeeld wenselijk zijn. Daar wacht mijn 5e ster nog op ; Ik had eerst inspiratie foto's toegevoegd van de taarten en cupcakes die ik met ingrediënten en artikelen uit deze winkel heb gemaakt, maar van Google mocht ik deze kennelijk niet posten. Dan maar zonder.
Mooi assortiment en geweldige service. Voor advies kan je er ook altijd terecht, en de taarten die deze dame maakt zijn geweldig!
Leuke winkel en altijd goed advies en vriendelijk personeel. Nu kan je vandaag en morgen ook terecht voor lekkere Oliebollen en BOBA thee wel aan de achterzijde.
Ik ben een paar keer in de winkel geweest om wat te kopen en vind het een super leuke winkel. Heel uitgebreid assortiment en je wordt er altijd super vriendelijk geholpen.
HOU OP MET SAM STUREN!!! Ik heb hier nog nooit iets besteld, heb niet te maken met dit bedrijf en toch krijg ik spam mail. hoe komen ze aan mijn adres?
Het is een dure banketbakkerij maar ja
Eindelijk een winkel in de buurt
Vertaald door Google Ik heb wat Smartflex besteld bij dit bedrijf. Het is in goede staat aangekomen. De klantenservice is gewoon adembenemend. 5/5 geweldig gezelschap Origineel I ordered some Smartflex from this company. It arrived in in great condition. The customer service is simply breathtaking. 5/5 great company
Vertaald door Google Snelle verzending en goede klantenservice 10/10 Origineel Fast shipping and good customer service 10/10
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid