facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Super Snack Monster

Super Snack Monster
Adres: Molenweg 20 , Monster 2681 GT, NL
Telefoonnummer: 0174 244 140
Stad: Monster
Route: Molenweg 20
Postcode: 2681 GT



op zoek naar gerelateerd: super snack monster menu, cafetaria monster, menu super snack, super snack veenendaal, supersnack monster menu, supersnack bodegraven, snackbar monster, ff naar janse monster
Recensies
Waarom krijg ik op de duurste hamburger geen gebakken ei? vandaag laten maken, de vorige eigenaar deed dit wel, voor de prijs van een dikke 6 euro mag je wel wat verwachten, burgerking doet het voor die prijs beter, maar woon hier en geen burgerking, maar doe wat beter je best voor je klanten, dan zal je ons vaker in de zaak krijgen. ps was een bacon burger, en daar zat altijd een mooi spiegeleitje boven op.
Even lekker snacken dachten we. Hamburger nog kleiner als bij de macdonalds en zo taai en droog , Broodje shaslick sloeg de klok 3 stukjes droog vlees. Zie veel goede recensies staan maar bij ons is 1 ster nog teveel. Patat ging, never nooit meer!!
Het personeel gaf geen aandacht aan mij toen ik iets bestelde. Ik vroeg hoe duur iets was en ze reageerde heel kort af en geïrriteerd, dus ik begon al na te denken of ik daar wel iets wou bestellen. Toen ik eenmaal de aandacht kreeg deed ze heel geïrriteerd en verbaast, alsof ze nog nooit een klant had gezien. Ik raad je daarom dus niet aan om hier te eten voor de gezelligheid want het personeel is heel verbitterd en totaal ongeïnteresseerd. Al met al geeft het personeel totaal niet om uw behoeftes.
Na 3 uur lang fietsen met de scouting aangekomen met gedachte iets lekkers te eten en even uit te kunnen rusten, mochten we niet eens op het lege terras zitten! Ook de bankjes tegenover en de bankjes bij het ijs zaakje waren off-limits… Ontzettend chagrijnig personeel, uiteindelijk maar op de grond gezeten. Was ook nog erg prijzig, 1,50 voor alleen saus en 2 euro per bolletje ijs!!
Saté €6,25. Zeer goede kipfilet, genoeg satésaus en gebakken uitjes maar de satésaus mag iets beter. Meer ketjap, knoflook en sambal. Is mijn idee.
Goed en lekker eten voor een betaalbare prijs. Service is altijd wel prima, eten wordt snel bereid en personeel is vriendelijk. Het enige mindere puntje is dat er niks online te vinden is van een menukaart als je wilt bestellen om af te halen.Eten: 4/5
Goede kwaliteit producten en vriendelijk personeel. Ook een aantal opties voor vegetariërs, ik vind de groenteburger erg lekker.Speciale dieetwensen? Geen probleem!VegetarischAanbeveling voor vegetariërsAanrader
Afgelopen weekend heerlijk gegeten. We hadden een super burger met kaas, ei en bacon! Een aanrader Milkshakes zijn ook heerlijk. De eigenaar is ook een topper, altijd vriendelijk.
Afgelopen zondag hebben we hier friet gegeten en die was heerlijk evenals de cappuccino. Ook een mooie schone zaak met vriendelijke bediening. Als we weer in Monster zijn, weten we jullie weer te vinden na een lekkere strandwandeling.
Verse broodjes, lekkere friet, vriendelijke en vlotte bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid