facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Super Prof

Super Prof

Info

Super Prof is hét merk handgereedschap voor professionals zoals stukadoors, tegelzetters, metselaars, voegers, droogbouwers en gibobouwers.

Geschiedenis

Super Prof is hét merk handgereedschap voor professionals zoals stukadoors, tegelzetters, metselaars, voegers, droogbouwers, gibobouwers en schilders.



"Productie en verkoop van hoog kwalitatieve handgereedschappen en bouw gerelateerde artikelen. Super prof en Be-Wear zijn onze merken.Wij leveren onze producten aan de professionele bouwmaterialenhandel, ijzerwarenhandel en bouwstofproducten in binnen en buitenland."
Adres: De Geerden 16, 5334 LE Velddriel
Telefoonnummer: 0418 634 600
Stad: Velddriel
Route: De Geerden 16
Postcode: 5334 LE



op zoek naar gerelateerd: Super prof contact, Super prof multi click, Voeger gereedschap, Droogbouw gereedschap, Superprof garde, Superprof drijfrij, Superprof Voegmaster, Superprof account
Recensies
Ik zocht naar een piano leraar in Enschede. De leraren die ik kreeg aanbevolen waren inactief, niet voor de gevraagde skill of niet in de plaats ik vroeg. Vervolgens 39 euro geld betaald om iemand een bericht te sturen. Kreeg de dag daarna bericht terug dat ie alsnog inactief was. Maand later ging er nog 39 euro van mijn rekening af en bleek dat het een abonnement was. Oké dat van het abonnement had ik kunnen raden I guess maar werd verder niet superduidelijk gemaakt. Wil ik klantenservice bericht doen, werkt de link die je krijgt niet. Als ik hover over de link, is ie links onder wel te zienmet email adres, maar dat email adres werkt niet.
Er was onterecht geld afgeschreven, maar 1 mailtje naar Jill van Super-prof en het werd meteen rechtgezet. Geen ingewikkelde gedoe dus ik ben tevreden met super prof!
Vertaald door Google Hallo collega's... Op 30/06/22 was het laden, een heel goed team, medewerkers +5, er zijn geen problemen. Overweeg pauzes Origineel Привет коллеги... В 30.06.22г был загрузке, очень хороший коллектив, сотрудникам +5, нет не каких проблемы. Учитывать паузы
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid