facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Super Epen

Info

Cadeau, - Bierpakketten. Glutenvrije. Streekproducten. Bezorgen boodschappen. Vvv service. Postnl.

[email protected]



"Begin 2023 hebben wij de winkel in een nieuw jasje gestopt. Nu voorzien van 2 zelfscan kassa’s, een koffiehoek en Tosti club."
Adres: Wilhelminatraat 15, 6285 AS Epen
Telefoonnummer: 0434551229
Stad: Epen
Route: Wilhelminatraat 15
Postcode: 6285 AS


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Jumbo Epen, AH Epen, Winkels Epen, Bakker Epen
Recensies
Fijn dat er in deze toeristische trekpleister Epen ook een kleine supermarkt is. Vriendelijk personeel en voldoende aanbod. Leuke correspondentie gevoerd met de bakkerij die het brood voor deze supermarkt leverde. In een gekocht half brood zat een heel grote luchtbel, die me op het idee bracht dat ik "gebakken lucht" had gekocht. Als reactie op de e-mail die ik hierover naar de bakkerij stuurde, kreeg ik een leuke e-mail terug waarin ze mij aanboden om in deze Spar supermarkt gratis een nieuw brood te halen.
Nette winkel maar wel duur en niet alles niet alles is van goede kwaliteit. De winkel is mooi opgeknapt en het assortiment is, zeker voor een buurtsuper, best goed. Let wel op, de kwaliteit valt soms best tegen terwijl de prijzen vrij hoog zijn
Super mooie winkel met een breed assortiment. Vers afdeling is enorm uitgebreid, tosties die vers worden gemaakt, belegde broodjes, verse pizza's, maaltijdsalades en zelfs verse smoothies. De grote wijnkelder onder de winkel is ook een pareltje.
Prima buurtsuper als je nog even wat nodig hebt. Op moment weinig in voorraad omdat ze gaan verbouwen. Maar er waren nog wel speciaalbiertjes en ook wat toeristische folders die we mee namen. Vriendelijke medewerkers.
Uitstekend winkeltje! Vriendelijk personeel, goede producten en gewoon heel fijn om te winkelen. Mensen die zeuren over de prijzen: natuurlijk kan zo’n klein buurtsupertje niet concurreren met de prijzen van grote keten supermarkten in andere plaatsen . Maar dat hoeft het ook niet, dit is ideaal voor een snelle boodschap!
Na het onderwerp in de nacht besloot ik een ochtendwandeling te maken vanaf de Cotteserhoeve. Eenmaal in Epen aangekomen haalde ik verse broodjes en een krantje. Van de super vriendelijke eigenaar kreeg ik een bakje koffie aangeboden. Omdat het regende zette hij ook nog even een bankje klaar onder de luifel. Zo kan het dus nog steeds, wat een gastvrijheid!
Fijn dat deze super er is aangezien de omgeving weinig supermarkten heeft. Zorgt er meteen voor dat de prijzen hoog zijn. 10 cupjes douwe experts voor de nespresso kosten hier bijv. zeker 2 euro meer dan in andere winkels. En dat geldt voor veel andere producten. Kracht van de monopolie.
Mooie supermarkt die alle benodigdheden heeft voor fietsers.
Supermarkt midden in het dorp epen. Van alles en nog wat te krijg. Ook postnl punt. Opladen ov kaart mogelijk. Aanrader
In iedergeval fijn dat er een winkel is in Epen. Het assortiment is redelijk. Later in de middag brood kopen is niet echt een aanrader. Dan is het meeste op. Personeel is klantvriendelijk, helemaal prima.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid