facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Super Deal

Super Deal

Info

Super Deal is een supermarkt outlet. U kunt bij ons restpartijen levensmiddelen vinden. Ook diepvries!

Geschiedenis

Bij Superdeal kunt u tegen lage prijzen vele verschillende producten inkopen, van levensmiddelen tot allerlei huishoudartikelen. Deze producten bevatten veelal een kortere houdbaarheidsdatum, verpakkingswijzigingen en daarom lagere prijzen tegen topkwaliteit. Diepvriesgebak, snacks.

Adres: Beukemastraat 6, 7906 AM Hoogeveen
Stad: Hoogeveen
Route: Beukemastraat 6
Postcode: 7906 AM


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mi Casa Outlet / Kringloop Mi Casa Outlet / Kringloop 1 km Grote kringloop outlet winkel. Helemaal volgepakt met allerlei spullen. Niet overzi...
Recensies
Dingetjes die je niet altijd bij andere supermarkten vind. Vooral fan van de rietjes met smaak, aangezien ik lactose vrije melk moet drinken en nu ook eens een smaakje kan drinken....
Divers aanbod, met ook best veel planten en ingrediënten voor de Oosterse keuken. Let wel goed op datums en prijzen, het zijn niet allemaal superdeals.
Vind het geen geweldige winkel. Lekkages in de winkel op meerdere plekken. Een man, ik neem aan de eigenaar zit op een bureaustoel in de winkel. Producten zoals planten die helemaal bruin zijn. onoverzichtelijke winkel en ook nog best wel prijzig. Soms scheelt het maar 10 cent. Let op sommige producten zijn wel 2.5 jaar over de datum.
Een winkel met een groot oppervlak waar je de meest uiteenlopende producten kunt vinden. De eigenaar maakt altijd tijd om een praatje te maken of informatie te geven. Het is altijd weer leuk om er rond te lopen en je komt gegarandeerd met een aankoop weer naar buiten .
Leuke nieuwe winkel om eens rond te neuzen! Van allerlei artikelen hebben ze, voedsel en nonfood. Vooral veel varianten van artikelen die je elders niet vind. De prijzen zijn lager dan het origineel kostte, maar de houdbaarheid is vaak ook korter. Soms zo kort dat die vorige week al afliep. Dat vind ik wat twijfelachtig. Regelmatig hebben ze ook spetterende acties. Vriendelijk personeel.
Grotendeels eens met PeeWee over die houdbaarheid 17 september zag ik pakjes ananas drinken liggen die op 29 augustus de uiterste houdbaarheidsdatum hadden. Ik vraag me af of dit mag.
Leuk winkeltje
Leuke winkel met een zeer uitgebreid assortiment, leuke spontane medewerkers
Leuke prijzen en producten
Leuk om te snuffelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid