facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sup's-Cool Suppen met je hond in Berkelland

Sup's-Cool Suppen met je hond in Berkelland

Info

SUP'S-COOL heeft vorig jaar met de Hondenplons het suppen met hond naar Berkelland gebracht, en daar is meteen het plan ontstaan om het suppen voort te zetten in het nieuwe seizoen, wanneer de hondenspeeltuin stopt (zomerstop)



"Stand up paddling Achterhoek heeft een super mooie ronde over de Berkel door Eibergen, we suppen op het A merk van Red paddle, om de fun Factor zo hoog mogelijk te houden."
Adres:
Telefoonnummer: 0613319162
Stad: Neede


Recensies
Wat was dit super leuk om te doen met onze twee labradors! Onze jongste hond is 9 maand en was aan het begin wat onrustig. Hier werd gelijk op ingespeeld door ons een stukje met de boot mee te trekken, zodat ik mijn aandacht op de hond kon richten. Dit was erg fijn! Na het uitrazen op het hondenstrandje, lukte het ons beide om weer verder te suppen. Zeker een aanrader om eens te doen met je hond! Wat een genieten!
Rondje Eibergen, voor de eerste keer suppen met de hond. Was een groot succes dankzij de fijne begeleiding van Roy! Echt een aanrader!
Leuke relaxte middag op de Berkel. Voor beginnende supper met de honden prima lokatie. Geen ander vaar verkeer. Even pauze op een strandje. Leuke route, goede uitleg.
Mijn dochter heeft enorm genoten van de honden sup-tour. Uitstekende begeleiding, rustig kunnen wennen aan het suppen. Je hond krijgt ook de nodige aandacht zodat hij geen schrik heeft.
Vanmiddag kennis mogen met het suppen met onze golden retriever. We hebben een hele fijne begeleiding gehad en de omgeving was prachtig. Een hele leuke activiteit om met je hond te doen. Voor herhaling vatbaar.
Samen met mijn moeder en hondje Vabis hebben we zondag genoten van een mooi rondje Achterhoek! Roy neemt alle tijd voor je en legt alles duidelijk uit. Volgende maand komen we met een stel neven en nichten voor een leuke gezellige middag!
Superleuke middag gehad met onze labradoodle op de sup! Hele mooie, rustige uitleg van Roy. Perfecte locatie en we hadden topweer. Hartstikke bedankt voor de leuke ervaring!
Wat een mooie tour met onze hond “Faya” op de SUP naar het hondenstrand. Heel goed uitgelegd en begeleidt door Roy. Wij hadden een fantastische dag op het water. En Faya was helemaal uitgeput en voldaan.
Erg leuke eerste ervaring. Mooie en makkelijke route met weinig ander verkeer. Ook is er veel aandacht voor de honden wat het aller belangrijkste is. Zeker voor herhaling vatbaar en een echte aanrader!
Vandaag een supper coole tocht gemaakt! Rondje Eibergen XXL. Zeker voor herhaling vatbaar en dan met gevulde koelbox . Dit is echt een minivakantie. Aanrader om eens te proberen. Wat een mooie omgeving!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid