facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sup en Watershop

Sup en Watershop

Info

supschool, suples, sup yoga, watersportwinkel, supverhuur/verkoop, kano verhuur, vaarverguningen

Geschiedenis

watersportwinkel, bootverhuur, supverhuur, kanoverhuur, fietsverhuur, sportlessen en kinderfeestjes, teamuitjes, zeemeerminvinnen verhuur, wandeltochten



"Verhuur van boten, kano's, sups, waterfietsen en fietsen. In onze winkel vind je o.a. watersportartikelen, cadeau-artikelen en speelgoed."

"Verhuur van boten, kano's, sups, waterfietsen en fietsen. In onze winkel vind je o.a. watersportartikelen, cadeau-artikelen en speelgoed."
Adres: Verlengde Breevaart 3, 2811 LR Reeuwijkbrug, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0182235116
Stad: Reeuwijkbrug
Route: Verlengde Breevaart 3
Postcode: 2811 LR


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:00
Dinsdag: 09:30 - 17:00
Woensdag: 09:30 - 17:00
Donderdag: 09:30 - 17:00
Vrijdag: 09:30 - 17:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Elektrische boot huren Reeuwijkse Plassen, Bootverhuur Reeuwijkse Plassen, Zeilboot huren Reeuwijkse Plassen, Fun Verhuur Reeuwijk, Sup fietsen huren, Elektrische sloep Reeuwijk, Winkel Landal Reeuwijk, Waterfiets 6 personen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Parket At Hof Reeuwijk Parket At Hof Reeuwijk 426 meter *Parketspeciaalzaak, *Traditioneel Parket, *Visgraat, *Hongaarse Punt, *Samengesteld...
Wereldwinkel Reeuwijk Wereldwinkel Reeuwijk 1 km Het ontbreekt me vaak aan inspiratie om voor iemand een cadeautje te kopen. Dan maar ...
Recensies
Een sub hier gehuurd. Alles was leuk en prima totdat we erachter kwamen dat mensen vermoedelijk medewerkers in onze tassen hadden gezeten. Gelukkig hebben ze alleen onze zonnebrand van 20 euro gepakt. Maar alsnog jammer dat ze daarvoor in je tas kunnen, want “de kluisjes zijn niet nodig want we zijn er toch altijd!” kregen we van tevoren te horen…
Kano gehuurd bij het vrolijkste winkeltje van Reeuwijk. Enthousiaste verkoopster hielp ons uitstekend op weg. Of eigenlijk: op water, met een goeie uitleg over de route. Heerlijk kabbelend genoten van de rustgevende omgeving rondom de Reeuwijkse Plassen. Volgende keer huren we een geinige waterfiets met glijbaantje achterop. Sup Watersport is fun!
Wat een leuke en vrolijke winkel! Een hoop leuke cadeautjes gescoord. Ook met vriendinnen sups en kano’s gehuurd, we werden erg vriendelijk geholpen! Zeker een aanrader!
Zeer slecht zaterdag een boot gehuurd en betaald komen wij op de afgesproken tijd. is de boot aan iemand anders verhuurd .ik zij en nu . Ik heb en kan er geen maken .zeer onprofessioneel van de eigenaresse. Ze bood geen alternatief en was bod en kort af. Gelukkig kreeg ik mijn geld direct terug.
Jeetje, wat een attitude van een medewerker in deze shop nav een vraag over de duur van huur: ik vond het raar dat wanneer je om 12 uur een fiets huurt je deze dezelfde dag uiterlijk 20 uur moet inleveren. Dat is geen dag. Dame in shop dacht daar anders over en gaf onderuitgezakt achter de kassa haar mening. Klant is niet altijd koning, maar wees gewoon vriendelijk. Dat was ik ook. Blijkbaar is er werk zat in Reeuwijk. Zoals Edina uit AbFab al legendarisch zei: ‘you work in a shop so drop the attitude’.
We werden heel ongeduldig en kortaf geholpen, voelden ons niet als klant gezien. Als je op het Landal park verblijft misschien ok, maar als je op de Reeuwijkse plassen wilt varen kun je tegen dezelfde of lagere kosten beter een andere mogelijkheid kiezen. Het kost bijna een uur varen om bij de plassen te komen. Er was ook geen slecht weer annuleringsmogelijkheid, zoals te doen gebruikelijk is bij bootverhuurbedrijven.
Leuke winkel! Er is van alles te verkrijgen, o.a. spelletjes, zwemkleding, My top model, ook veel water speelgoed van opduik speelgoed, zwembrillen, snorkels tot opblaas artikelen voor in het water. Ook doen zij de verhuur van fietsen, boten, kano's en sups. Mooie locatie en veel parkeergelegenheid. Zeker een aanrader!
Fijne service. Erg veel plezier gehad, ook later nog tijdens het suppen. Mijn vriendje is wel 20 x in het water geplonst. Buikpijn van het lachen. Heerlijk! Niet te druk, ook belangrijk.
Fluisterboot tocht was leuk. Fijn dat we onze reservering konden verplaatsten ivm slecht weer. Ons zien ze zeker terug!
Leuke en mooie plek om kano’s en sups te huren! Vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid