facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sunworkx

Info

Sunworkx biedt een kwalitatief hoog en uitgebreid assortiment van zonweringproducten en veranda's. Alles wordt op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.



"RolluikenLuifelsVeranda'sGlaswandenRolluik reparatieLamellendakenRaamdecoratieDomoticabinnenzonweringknikarmschermenhorren"
Adres: Papenvoort, 5663ae Geldrop
Telefoonnummer: 0617214223
Stad: Geldrop
Route: Papenvoort
Postcode: 5663ae


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hein Sloots Zonwering Hein Sloots Zonwering 73 meter Te duur en slechte service
Teuwens Rolluik Techniek Teuwens Rolluik Techniek 2 km Kreeg mijn rolluik niet meer open achteraf bleek het om een stroomstoring te gaan. Ma...
Recensies
Echte vaklieden die mijn sunscreens vanuit een zeer lastige positie konden plaatsen met een hoogwerker. Komen afspraken na, geven goede voorlichting over de mogelijkheden . Ook nog eens een redelijke prijs.. Echt een aanrader.
Bedankt voor de top service! Woon + slaapkamer rolluiken laten plaatsen. Materiaal en afwerking zeer professioneel. Ga zo door!
De rolpoort van de garage was defect, we konden snel telefonisch een afspraak inplannen voor een reparatie en Maikel heeft deze vakkundig gerepareerd. Goede service, zeker een aanrader!
Goede prijs, vakkundige en prettige demontage en plaatsing van 14 stuks nieuwe moderne grijze rolluiken. Wij zijn er erg tevreden mee.
Nadat we al langer een glaswand wilde, uiteindelijk de stap gezet en Maikel benaderd voor een offerte. De offerte was heel netjes en voor dat bedrag mocht ie het zeker maken. We zijn super tevreden en hadden het al veel eerder moeten doen. Ook de afwerking is vakkundig en netjes verzorgd evenals de after service en communicatie. Daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren. Ga zo door Maikel, je maakt er veel mensen heel blij mee.
Hartstikke tevreden. Met zijn tweeën gekomen, probleem snel opgelost zonder van alles te vervangen en vriendelijk geholpen
Super tevreden over Sunworkx uit Geldrop in samenwerking met Clean Works uit Helmond. Zij hebben mijn defect rolluik gerepareerd. Komen afspraken direct na en denken mee. Zeker aan te bevelen.
Door Sunworkx screen laten plaatsen. Sunworkx is een geweldig bedrijf denken met je mee uitstekend advies nette afwerking zeer aan te bevelen.
Prettige communicatie, snelle reactie, goed meedenken en tijdige afhandeling van de opdracht. Efficient en professioneel.
Top top en nog eens top! Wat een service! En wat een goed werk leveren de mannen van sunworkx. Van het eerste advies tot de levering en wanneer er na de montage nog vragen of opmerkingen zijn, zijn ze direct paraat. Niks op of aan te merken behalve dat ik echt 100% tevreden ben, zowel over de producten als over de service. Alleen sunworkx voor mijn zonwering, veranda of glaswanden! Geen gedoe, perfecte service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid