facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sunteam Automatisering

Sunteam Automatisering

Info

Sunteam Automatisering is een computerwinkel en technische dienst in de Hoeksche Waard.
Sinds 1994 gevestigd in het centrum van Oud-Beijerland

Geschiedenis

Sunteam Automatisering is dé specialist voor computers, reparaties, netwerken, webhosting & webdesign, software en meer.
Voor al uw ICT-gerelateerde zaken bent u bij ons aan het goede adres.
Goede service en een uitgebreid advies staan bij ons op een hoog niveau.

Sunteam, gevestigd in Oud-Beijerland, is in 1994 opgericht en heeft een enorme groei doorgemaakt. Het bedrijf heeft een aparte, bijzonder ervaren netwerkgroep en richt zich voornamelijk op kleine tot middelgrote bedrijven, overheidsinstellingen en opleidingsinstituten. Sunteam biedt een allesomvattende service, waaronder webdesign, webhosting, internettoegang, ADSL abonnementen, installatie, ondersteuning bij de cliënt, systeembeheer, alsmede het ontwerpen en inzetten van netwerken. Sunteam is, met een snelgroeiende reputatie voor kwaliteit een Intel Process Integrator.

Sunteam verschaft technologische oplossingen ter ondersteuning bij de bedrijfsgroei ten behoeve van haar cliënten en helpt bij het opvoeren van de resultaten en de handelbaarheid van hun computernetwerken.



"Sunteam Automatisering is dé specialist voor computers, reparaties, netwerken, webhosting & webdesign, software en meer.Voor al uw ICT-gerelateerde zaken bent u bij ons aan het goede adres.Goede service en een uitgebreid advies staan bij ons op een hoog niveau."
Adres: Oostdijk 51, 3261KC Oud-Beijerland
Telefoonnummer: 0186-620097
Stad: Oud-Beijerland
Route: Oostdijk 51
Postcode: 3261KC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Computerwinkel Leeuwarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Talk Today Talk Today 726 meter Talk Today helpt u op weg in het snelle communicatie verkeer van deze tijd. Van advie...
Recensies
Snel en uitstekend gerepareerd mijn desktop. En tegen een vriendelijke prijs. Top.
Ben hier al diverse keren geweest voor een aankoop /reparatie/ advies. Altijd word je netjes geholpen en word je goed geadviseerd. Bij reparaties heb ik de indruk dat ze erg hun best doen voor de klant. Kortom een goed adres. Natuurlijk kan je jezelf wat geld besparen door alleen naar de prijs te kijken .. maar service kost ook iets .. in geval van Sunteam zou ik die graag betalen .
Zeer goed geholpen heel vriendelijk personeel Goede en belangrijke adviezen en heel erg tevreden over het beeldscherm wat ik gekocht heeft
Fijn team, altijd goeie hulp voor een digibeet als ik
Fijne winkel met veel keus, terzake kundig en vriendelijk personeel. Computer weer snel tiptop in orde. Aanrader
Een nette ruime winkel met ervaren personeel en een goede kwaliteit en service
Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij Sunteam ben geweest. Begin vorig jaar meen ik voor een SSD schijf, die zijn sneller en heb er een goed advies bij gekregen. Dat was voor mijn eigen PC, daar mankeert overigens meestal niet veel aan. Anders is het met de IT apparatuur, PC's, printers, schermen enz. voor de dierenbescherming en dierenasiel waar ik zo'n 35 jaar voorzitter van was en voor de aanschaffingen zorgde. We hadden nogal wat problemen met de apparatuur. Die op zich was waarschijnlijk wel goed, maar iedereen zat er aan c.q. er achter. En de service waar ze vandaan kwamen was niet best. Al hadden we een paar PC's je kan er niet weken één of meerdere kwijt zijn. Dat moest anders en ik heb me georiënteerd en ben bij Sunteam terechtgekomen. Ik ben daar zeer goed geholpen en heb toen meen ik twee nieuwe PC's met schermen gekocht en printers en toch nog een aparte copier. Ook uiteraard advies voor software erbij voornamelijk virusdetectie, want de dierenbescherming heeft een eigen systeem. We hebben steeds prima service gehad als er iets mankeerde. Ik nam de PC of ander apparaat dan mee naar Sunteam en de volgende dag kon ik hem weer ophalen. Is allemaal voortreffelijk gegaan. Ik ben inmiddels gepensioneerd, en meer dan 35 jaar vrijwilligerswerk vond ik wel genoeg, vandaar dus dat ik er een tijd niet meer geweest ben. Alleen als ik wat nodig heb uiteraard.
Super snelle en service. Problemen worden snel bekeken en opgelost! Echte aanrader voor klantvriendelijkheid, snelheid en kwaliteit!
Nette winkel, kundig personeel. Voor de particulier wat aan de dure kant, maar voor zakelijke klanten zeer schappelijk.
Staan je netjes te woord. Nette prijzen. En heel opvallend.Ze luisteren naar je en geven dan nog advies. Voor mij zijn het toppers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid