facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sunspecial Waddinxveen

Sunspecial Waddinxveen

Info

8 Ergoline zonnebanken staan voor u klaar om uw lekkere kleurtje bij te houden of om lekker te ontspannen. Kom langs en overtuig uzelf.

Geschiedenis

8 ruime cabines met Ergoline zonnebanken waaronder inmiddels 4 x Prestige 1100 ! . Elke cabine uitgerust met een wasbak zodat u zich lekker kunt opfrissen na het zonnen met natuurlijk een handdoek. De-make-up hoek beschikbaar en een ruime GRATIS parkeerplaats voor de deur !



"De voordeligste én beste zonnestudio van WaddinxveenWelkom bij zonnestudio Sunspecial Waddinxveen, dé locatie waar u verantwoord kunt zonnen zonder afspraak. U zont onder de nieuwste en meest comfortabele professionele Ergoline zonnebanken van Waddinxveen en omstreken. Wij werken uitsluitend met opgeleid personeel, zijn hygiëne gecertificeerd en bieden ruime cabines voorzien van wasbak met fris stromend water voor een ontspannend zonsessie."
Adres: Groensvoorde 12, 2742 DJ Waddinxveen
Stad: Waddinxveen
Route: Groensvoorde 12
Postcode: 2742 DJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Zonnebank Gouda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beauty instituut Liesbeth Kroes Beauty instituut Liesbeth Kroes 3 km Professionele schoonheidsspecialiste, en fijne sfeer en goede kwaliteit behandelingen
Recensies
Het is er heel erg schoon! Fijne sfeer en prijs-kwaliteit komt goed overeen.
Vriendelijk personeel en goed verzorgde zonnebank!
Fijne sfeer heel leuk om daar te komen. Word altijd vriendelijk ontvangen
Prima zaak, schoon en netjes. Dame die je ontvangt is vriendelijk en kan goed de best passende zonnebank voor jouw huid met je uitzoeken Ik ga zeker terug komen!
Mooie grote en superschone zonnestudio. Vriendelijk personeel. De moeite waard om nog eens langs te gaan
Vriendelijke personeel en een schappelijke prijs. Erg schoon en netjes onderhouden.
Geweldige banken. Alles heel schoon. En heel leuk personeel. Aanrader als je wilt zonnen. Top zaak.
Was heerlijk om ff te ontspannen onder de warme lampen. Mn dochter en ik werden keurig beleefd ontvangen,kregen een mooie grote handdoek en er werd gevraagd of we nog uitleg of informatie nodig hadden. Alles glom en was perféct schoon... Volgend maand ga ik weer...
Kom al enige tijd af en toe zonnebanken bij Sunspecial in Waddinxveen. Aardige en vriendelijke medewerkers. Schone zaak en soms aantrekkelijke aanbiedingen om tegoed op te laden op de klantenpas.
Zonnebank sloeg op de helft op tilt. Hij ging constant aan en uit, elke keer begon de voiceguide ook opnieuw te praten. Ben er toen onder vandaan gegaan en aangegeven bij de balie. Er werd alleen maar gezegd: goed ik zal het doorgeven. Verder geen geld terug gehad en ook niks meer van gehoord.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid