facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sunspa Benelux

Sunspa Benelux

Info

Sunspa Benelux is dé Jacuzzi / Spa Bubbelbad specialist in de Benelux.



"Sunspa Benelux is dé Jacuzzi, bubbelbad en sauna specialist."
Adres:
Telefoonnummer: 0031(0)765228310
Stad: Breda


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:00
Dinsdag: 11:00 - 17:00
Woensdag: 11:00 - 17:00
Donderdag: 11:00 - 17:00
Vrijdag: 11:00 - 17:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00
Zondag: 11:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Sunspa Sauna, Sunspa Alicante, Sunspa dealer, Sunspa broodje, Jacuzzi kopen België, Jacuzzi goedkoop, Sunspa Brugge, Sunspa service
Recensies
Afgelopen vrijdag is onze jacuzzi geplaatst, en we zijn er ontzettend blij mee! In de showroom in Breda zijn we heel vriendelijk en goed geholpen. Ook de service van de installateurs die de jacuzzi kwamen plaatsen was heel positief, aanrader!
Super service bij SunSpa Breda. Geholpen door Arthur. Goud eerlijk en goed advies en denkt mee. Geven je de tijd om je keuzes te laten bezinken en staan altijd telefonisch voor je klaar. Levering ging ook super. Al met al een top ervaring. Bedankt! Wij komen zeker ooit terug.
Mijn ervaring met SUNSPA BREDA is prima!!!, na een bezoek in de showroom heb ik daar een jacuzzi gekocht ,een goede uitleg over verschillende baden ..en niet opdringerig zo als bij een andere leverancier van dat spul ik zal geen naam noemen, en alles is volgens afspraak verlopen, het bad is inmiddels geplaatst door een heel vriendelijke jongen die het heeft aangesloten ik kan er geen verkeerd woord over zeggen .kort om zeer tevreden klant!
Wij hebben 8 maanden moeten wachten om dan uiteindelijk te horen dat ze de afspraak niet na konden ko en,zelfs de beloofde bos bloemen niet. Gelukkig kon een ander bedrijf dat wel en die hebben zich netjes aan de afspraak gehouden. Naar aanleiding van deze review werd ik gebeld ,ze vonden het jammer dat het zo gelopen is. De beloofde bos bloemen van de verkoopster is persoonlijk afgegeven door de dochter van de baas Wij hebben nog een leuk gesprek gehad dankjewel hiervoor.
Update: Naar aanleiding van onderstaande review is er vanuit Sunspa vandaag direct contact met ons opgenomen om welgemeende excuses aan te bieden vwb de communicatie. Tijdens dit gesprek gelijk bevestiging gekregen dat de bestelde spa in week 9 geplaatst wordt. Na dit verhelderend gesprek, werd ik zojuist wederom positief verast door de mededeling dat de spa al volgende week geleverd kan worden, daar de tuin van een andere klant die exact dezelfde spa heeft besteld nog niet af is. **Dit noem ik pas proactief ondernemen en denken in oplossingen** Helemaal top!! In de showroom wat ons betreft goed geholpen zo goed zelfs dat ik Sunspa Breda aan een collega, die ook al een tijdje bezig was met de aanschaf, heb aanbevolen om ook een jacuzzi bij Sunspa te kopen. Nu 31 ! weken verder staat er helaas nog geen jacuzzi in de tuin.. Na ZELF contact opgenomen te hebben wanneer de levering zou zijn, blijft het erg vaag m.b.t. de reden waarom er zelfs nog geen afspraak is gemaakt om te leveren iets met speciale wensen m.b.t de omkasting, terwijl we alleen een standaard kleur konden kiezen. Enige wat wij meerdere keren te horen kregen tijdens een van de telefoongesprekken is; "wat ik niet in mijn vingers heb, kan ik ook niet plaatsen"... Voor wat betreft een nieuwe levertijd klonken ze ook niet echt overtuigend en is er nog niks bevestigd per mail...Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt en de jacuzzi z.s.m. geleverd gaat worden.
Wederom supergoed geholpen door Brigitte. Dit is onze tweede keer dat we een spa bad bij haar kopen en wilden nu een wat luxere uitvoering. Ze neemt de tijd, geeft goed en eerlijk advies en ik kan enorm met haar lachen. Ze denkt aan dingen waar je zelf wellicht niet bij stilstaat en probeert je niks duurs aan te smeren wanneer dit niet bij je wensen past. Dikke aanrader, we zijn niet voor niks teruggekomen. Op een schaal van nul tot tien verdient zij minstens een 20!
Wij zijn goed geholpen bij een keuze voor een zwemspa! Groot assortiment waarbij je goed de verschillen kan zien!
Nette winkel met veel aanbod. Voor iedereen wat wils. Sauna's en jacuzzi's. Goed geholpen zonder een opdringerige verkoper. Wel worden er relatief veel kosten gerekend voor aflevering en installatie. Hou hier rekening mee bij het bekijken van de prijzen op de site want het staat er niet altijd bij. Minimaal 500,-
Uitstekend geholpen door het team Breda en duidelijke uitleg, ook de service na levering is super. Zelfs 4 weken eerder geleverd dan de geplande levertijd.
Heb twee jaar geleden, zeer naar tevredenheid, een Spa bij SunspaBenelux gekocht. 2 weken geleden kregen wij problemen met de verwarming. Vanmiddag een service bericht ingevuld via de site om onze problemen met de Jacuzzi duidelijk te maken. Tot mijn verbazing werd ik al na 10 minuten teruggebeld door een medewerker. Na wat vragen van haar kant hebben wij het probleem op kunnen lossen en werkt alles weer naar behoren. Prima service en snelle reactie.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Sunspa Benelux.

Breda binnenplaats/tuin

openingstijden, locatie, vervoer. Sunspa Benelux adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Sunspa Benelux. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Sunspa Benelux delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Speeltuin de Nieuwe Abeelstraat Speeltuin de Nieuwe Abeelstraat 1 km Leuke speeltuin voor de kleintjes met toezicht en een koekje snoepje ijsjes en drinke...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid