facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sunshine Cars and Bikes

Sunshine Cars and Bikes

Info

Import en verkoop van Harley-Davidson motoren en USA Pick-ups. Tevens onderhoud en reparatie, onderdelen, accessoires ,stralen en poedercoaten

Geschiedenis

Wanneer u bij ons in de zaak komt zult u zich verbazen over het grote aantal Harley Davidson motoren die klaar staan voor u. Allemaal in perfecte staat en stuk voor stuk prachtig om te zien. Naast dat u deze juweeltjes bij ons kunt kopen streven wij er naar om u een zo compleet aanbod te doen van onze diensten. Wij kunnen namelijk ook al uw onderhoud en reparaties aan uw motor verzorgen.

Naast de motoren kunt u ook bij ons terecht voor pick-up en personenauto's. Ook hierin bieden wij een totaalaanbod van onze diensten zoals het onderhoud,reparaties en Apk aan uw pick-up en personen auto.

Wij kunnen u vele onderdelen en accessoires voor uw voertuig leveren.
Tevens zijn wij in het bezit van onze eigen straal/poedercoat installatie om uw motor/auto delen er weer als nieuw uit te laten zien.

Kortom is het altijd een droom van u geweest om een Harley motor of in een Pick-up te rijden, kom dan vrijblijvend bij ons langs om hierin eventuele mogelijkheden te bepreken.



"Verkoop en Handel inUsa pick ups en reparatie,onderdelen en accessoires zowel nieuw als gebruikt"

"Verkoop en Handel inUsa pick ups en reparatie,onderdelen en accessoires zowel nieuw als gebruikt"
Adres: Nijverheidsweg 6, 3225 LL Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 0181-621801
ln.sracenihsnus@ofni
Stad: Hellevoetsluis
Route: Nijverheidsweg 6
Postcode: 3225 LL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: sunshine bikes hellevoetsluis, harley davidson, sunshine cars vlijmen
Recensies
Mooie Dodge gekocht. Geweldig bedrijf met uitstekende service! Eerlijke prijzen en uitstekende koffie. Bedankt Jeroen ik voelde mij gelijk thuis in jouw mooie showroom.
Afspraak gemaakt voor proefrit maar uiteindelijk geen meter gereden. Kreeg te horen dat rit niet vrijblijvend was en ik over moest tot koop als motor technisch in orde zou zijn. Daarnaast te horen gekregen dat praten met klanten voor hun zonde is van hun tijd. Hier kom ik nog niet terug om een ventieldoppie te halen! Motoren verkoop lijkt eerder hun dekmantel dan hun passie. Edit: Nog dezelfde dag gebeld door deze zaak met de melding dat ik éénmalig de kans kreeg mijn review aan te passen. En anders wisten ze inmiddels mijn woonplaats en werk al en zou ik het wel "voelen". Bij deze pas ik mijn review aan van 1 naar 2 sterren. Immers, de showroom is best mooi en de motoren ook.
Fantastisch bedrijf! bijzonder vriendelijk personeel en goede en correcte service. Niets dan positieve ervaringen. De ontvangst is vriendelijk, professioneel en je voelt je gelijk thuis. Als je in de markt bent voor een pickUp / Dodge dan zou ik zeker ook bij SunShine cars op de koffie gaan. Daarbij zijn ze ook nog heel scherp geprijsd en krijg je goede inruil. Dankjewel Jeroen voor de fijne service! grtz Dirk de Jong
Auto gekocht en super behandeld, kan altijd terecht voor beurtje of andere reparaties. Pas geleden een vrij grote beurt laten doen en de auto even een dagje weg, geen gedoe met 3 weken een afspraak maken maar gewoon bellen en neerzetten.
Recent heb ik bij Sunshine een motor aangeschaft. Ik werd goed en vriendelijk geholpen. De aflevering was netjes volgends afspraak en zonder gedoe. Ook bij een vraag na de aankoop werd ik gastvrij ontvangen en geholpen zoals dat hoort. Een aanrader naar mijn idee.
Ben bezig een auto te kopen hier, ik snap die klachten niet die ik heb gelezen hier. De vriendelijkheid straalt er van af ,en je bent altijd welkom . Nette prijs voor mijn oude auto terug gekregen. Zelfs meer als dat jeroen in de eerste instantie zij. Sterkte sunshine cars in deze moeilijke corona tijd. En koffie is er ook altijd, mmoie showroom
Heb er samen met mijn vriendin een Yamaha Dragstar 650 gekocht. Aangezien foto's op internet niet altijd een goed beeld geven over de staat van een motor, heeft zij telefonisch contact gehad met Sunshine Cars. Hij heeft haar de kleine details die niet op foto te zien waren verteld, en daar was niets aan gelogen. Geen mooie verkooppraatjes, maar de heldere waarheid. Met veel vertrouwen zijn we daarom overgegaan tot koop van deze prachtige machine.
Ronduit onbeschofte communicatie. Geen enkel vertrouwen in zaken doen met deze club. Garantie claim is kansloos. ... en dan reageren met de boodschap dat ik niet kan oordelen omdat ik geen klant ben. Ik denk niet dat ik de enige ben die geen klant wordt na te zijn afgebekt. Als die club al zo acteert richting mogelijke klanten, hoe zouden ze dan omgaan met klanten die al betaald hebben. Woonwagenkamp dienstverlening.
Mooie motorzaak, ik heb na een helder gesprek over een Harley Streetglide een goede deal kunnen maken. Proefritje gemaakt en een afleverdatum afgesproken. Op de dag van afleveren stond de motor er tiptop bij, en ik heb er inmiddels alweer ruim duizend fijne kilometers op gereden. Jeroen alsnog bedankt voor de gedane zaak. Een mooie zaak en aardige mensen met passie voor de producten die ze verkopen.
De klant is hier iig geen koning. Je krijgt geen kans te onderhandelen. BOEM dit is onze prijs anders pleur je maar op. Hier kom ik iig nooit meer weer. Vroeger was de klant koning. Nu wordt je gezien als lastig als je een inruil hebt. Stik er in.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid