facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sunpro zonwering

Sunpro zonwering

Info

Sunpro is een zonwering bedrijf, met de service zoals je alleen van kleine bedrijven kan verwachten. Wij staan klaar voor onderhoudswerkzaamheden, zonwering, outdoorliving, rolluiken, screens. Raamdecoratie is ook een groot onderdeel van ons assortiment

Adres: Hoogstraat 87, 2851 BD Haastrecht
Telefoonnummer: 0182502678
Stad: Haastrecht
Route: Hoogstraat 87
Postcode: 2851 BD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ABBAzonwering ABBAzonwering 5 km ABBA Zonwering heeft bij ons sunscreens, hordeuren en raamhorren geplaatst. Ab reagee...
Recensies
Inmiddels 3x een bestelling gedaan, en tot volle tevredenheid alles gemonteerd. Zeer tevreden over de vriendelijke medewerkers. Van begin tot eind goede service Klantvriendelijkheid staat bij Sunpro hoog in het vaandel.
Screens en zonnenscherm laten monteren Nemen hun tijd werken secure. Top bedrijf !
Onlangs zeer snel en vakkundig geholpen door de vriendelijke monteurs van Sunpro. Van rolluiken, screen en plissé gordijnen, hier in huis komen alleen nog maar kwaliteitsproducten van Sunpro. De monteur nam ook echt de tijd om het somfy systeem goed aan ons uit te leggen.
In 2005 12 jaar geleden dus negen schermen laten plaatsen door Sunpro. De eigenaar heeft op een prettige manier met ons meegedacht en voor elk probleem een passende oplossing gevonden. In de loop van de tijd zijn er door het dagelijkse gebruik enkele motoren vervangen. Laatst op een zaterdag bleek één rolluik niet meer omhoog te gaan. Op zich geen ramp, maar omdat het een groot rolluik betrof dat het raam en de tuindeur bedekte, bleef het betrekkelijk donker in onze huiskamer en konden wij de tuin niet meer in. Na een telefoontje bleek het weekend spelbreker. Maandagmiddag stond de eigenaar op de stoep en verhielp het probleem snel en vakkundig. Heel bijzonder dat wij na 12, ja u leest het goed! TWAALF jaar dagelijks gebruik van onze rolluiken, geen rekening hebben ontvangen van deze reparatie. Een top service dus. Misschien een tip voor de eigenaar: Organiseer een storingsdienst voor de weekeinden.
Zeer goed en professioneel geholpen. Een winkel waar de klant nog echt koning is. Er wordt met je meegedacht en gekeken. Een goed rolluik was het resultaat. Als we screens gaan aanschaffen, dan staat Sunpro weer bovenaan ons lijstje. De monteurs werken snel en netjes en ze ruimen ruimen zelfs nog de gemaakte rommel op.
Net sunpro op bezoek gehad. Nette mensen en zeer particulier gericht. Prijs kwaliteit verhouding erg goed. De verkoopster dacht met me mee en kwam zelfs op een betere oplossing voor de situatie. Ook de monteurs netjes! Achter zich aan ruimde ze de rommel op tot zelfs stofzuigen waar ze bezig waren geweest. Zeer te spreken.
Begin dit jaar rolluiken laten plaatsen door Sunpro, vriendelijke monteurs, die vakkundig te werk gaan en alles keurig opgeruimd achterlaten. Dus toen we het zonnescherm wilde vervangen, was de keus zo gemaakt, Sunpro zonwering. Na een zomer vol muggenbulten, hebben we de horren uiteraard ook bij Sunpro besteld.
Netjes geholpen in de showroom. Komt afspraken na en komt op tijd. Neemt de tijd om in te meten, en montage ook helemaal top. Laat de maar gaan schijnen.
Niks dan lof voor dit bedrijf. Ze hebben bij ons zeer vakkundig jaloezieen opgemeten en geleverd. Ook voor onze hordeur maken we zeker weer gebruik van Sunpro.
Na gesprek met de eigenaar tot een perfecte oplossing gekomen voor de hoek van de tuin. Wat blijkt, de kwaliteit is perfect en de prijs zeker niet te duur. Je hebt een Idee en werkt die uit met Sunpro tot een fantastische oplossing. Bedankt en SUC6 verder. Greetz Mario
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid