facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sunpool

Sunpool

Info

Voor betaalbaar zwemplezier!
Zwembaden, Spa's en accessoires http://www.sunpool.nl/



"Voor betaalbaar zwemplezier!"
Adres: De Vos van Steenwijklaan 66, 7902 NT Hoogeveen
Telefoonnummer: 0650936330
Stad: Hoogeveen
Route: De Vos van Steenwijklaan 66
Postcode: 7902 NT


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00

Recensies
Gewoon de goedkoopste, en naast dat erg compleet in assortiment, ondanks een bescheiden afmeting van de zaak! Ook voor advies ben je hier echt aan het juiste adres!
Goed advies voor het onderhoud van ons Exit Zwembad gekregen , combi filterzand en chloor. Zeer klantvriendelijk verkoper/eigenaar.!!
Ik heb een zoutwatersysteem gekocht bij deze firma. Helaas functioneert het systeem niet. Volgens Sunpool moet ik me melden bij Intex. Ze nemen geen verantwoordelijkheid voor defecte producten. Zeer matig. Ze beweren dat het product niet samen gaat met mijn filterpomp en dat de capaciteit niet overeenkomt. Dit in tegenstelling tot wat ze op hun eigen site aan informatie geven bij dit product. Bij het uit elkaar halen van het elektrolyseplaatje bleek dat deze volledig vervuild was terwijl het systeem bij mij hooguit 20 uur gedraaid heeft. Hier heb ik een foto van gestuurd maar daar wordt niet op ingegaan. Zeer slechte service. Nooit meer iets bestellen hier. Je bent je geld kwijt als er iets niet klopt.
intex spa deluxe greywood 4pp wiffi Reageerd zeer snel. Product zoals beschreven. Nette eerlijke prijs. Product stond netjes klaar bij aankomst. Zeer klantvriendelijk. Gaan hier zeker vaker heen!
Zijn hier al lang klant, geven goede adviezen en zijn behulpzaam. Ze verkopen zwembaden tegen eerlijke prijzen. Door Corona kunnen ook zij niet aan zwembaden komen als andere jaren. Overmacht. Echt een aanrader voor je zwembaden en onderhoudsproducten
Ge-wel-dige service. Wij misten een stang van ons zwembad, door slordigheid van onszelf. Ze hebben ons kosteloos geholpen en zelfs een stang op maat gezaagd. Super super super. Bedankt
Wat een leuk bedrijf is dit. Gemoedelijke sfeer, Drentse nuchterheid, veel verstand van de producten en bijzonder goed geprijsd. Ik ben zeer goed geïnformeerd en ben zeer tevreden met mijn twee Intex producten!! En als klap op de vuurpijl reed Eddy gelijk even met me mee om de producten te brengen, het paste niet bij mij in de auto. Conclusie; mijn eerste en zeker niet mijn laatste ervaring met Sunpool, een aanrader!!
Product stond netjes klaar bij aankomst Nette prijzen Bij contact een snelle reactie Klantvriendelijk In de toekomst zeker meer bestellen!! Aanrader!
Altiid gezellige bij Eddy, no nonsense en productkennis. Al jaren klant en dat zal ook zo blijven.
Snelle en correcte levering. Had wel graag een bevestiging ontvangen van mijn bestelling, nu had ik geen idee of deze in goede orde was ontvangen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid