facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor sunnys.kado

sunnys.kado

Info

Welkom op de facebookpagina van Sunnys.

Adres: Melisse 13, 8313bc Rutten, Flevoland, Netherlands
Stad: Rutten
Route: Melisse 13
Postcode: 8313bc


Recensies
Perfect goed we hebben er een picknicktafel gekocht en is ban goede kwaliteit.... goed bereikbaar ook met aanhanger en heel belangrijk een vriendelijke eigenaar
Veel keus, let op wel alleen sets te koop
Paar jaar terug tuinstoelen en tafel gekocht en vorig jaar nieuwe xtra grote parasol gehaald maar geen hoes zodat hij hele seizoen buiten kon staan , hadden ze ook niet maar na wat zoeken toch een fantastische hoes gevonden , kosten nul veel plezier ermee. Kijk en dat heet service en dat zorgt ervoor dat we binnenkort nieuwe stoelen komen halen.
Vandaag een mooie set gekocht voor een betaalbare prijs. Het werd dezelfde middag nog bezorgd! Top. Ook zijn de mensen erg klantvriendelijk, kregen zelfs een kopje koffie aangeboden, waar krijg je dat tegenwoordig nog? Wij zijn blij!!
Helaas voor de 2e keer komen wij erachter dat de lounge setjes die wij hier gekocht hebben het niet lang volhouden en snel kapot gaan. Zelfs wanneer dezen onder dak staan en er amper op gezeten is.
Fijne winkel met prachtige loungesets. In overleg kon het de volgende dag al worden bezorgd. Vriendelijke eigenaar. Hier komen we graag weer.
Ook al hebben we hem nog niet lang, maar zijn wel erg blij met onze nieuwe lounge set. Helaas wat problemen door een fabrikage foutje. Maar de mensen bij Sunnys hebben het goed opgelost!
Super mensen met leuk tuinsetten. Goede service.
Goede prijs/kwaliteit verhouding . vriendelijk personeel . Je kunt rustig rondkijken zonder opdringerige verkopers
Mooie hangstoel gekocht vanmiddag super mooi en goede service en erg vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid