facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sunny Solar Systems

Sunny Solar Systems

Info

Sunny Solar Systems verzorgt de plaatsing van zonnepanelen van A tot Z. De kwaliteit van zowel de service, als van de producten is voor ons belangrijk.

Adres: Loopkantstraat 25, 5405AC Uden Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0413397711
Stad: Uden
Route: Loopkantstraat 25
Postcode: 5405AC Uden


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Uden Energiek Uden Energiek 149 meter DIA staat voor Duurzame inspiratie en advies
Recensies
Laurens v d Hoogen Goede afspraken gemaakt en zijn ze helemaal tevreden nagekomen Correcte monteurs Goed op de hoogte van de uit te voeren werkzaamheden. Mijn eigen inbreng werd goed gewaardeerd. Fijn bedrijf.zeker een aanrader Bedankt voor de goede zorgen
Wij hebben 20panelen laten leggen alles keurig netjes uitgevoerd door het team. Wij zijn zeer tevreden over het verloop van afspraken tot het leggen van de panelen. Mvg mario van eerd
Tijd geleden panelen laten leggen en vorig jaar 5 extra panelen laten bijplaatsen. Af en toe wat problemen gehad met het systeem, maar allemaal goed opgelost door Richard. Op momenten was communicatie wat minder en werden afspraken niet altijd even goed nagekomen. Toch zeer tevreden over gehele systeem.
Zeer tevreden over het hele proces. Duidelijke uitleg vooraf, tijdens en na de plaatsing van onze 10 zonnepanelen. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en ze kwamen met 4 personen de klus klaren! Binnen 4 uur was alles gemonteerd en geïnstalleerd. Er werd ter plekke meegedacht en proactief met mooie oplossingen gekomen. De prijs was conform verwachting/afspraak. Nadat de werkzaamheden klaar waren kwam Richard zelf de oplevering doen en gaf de laatste uitleg en installeerde de omvormer en app. We raden dit bedrijf aan!
Top werk geleverd, soms wat lastig bereikbaar en daardoor communicatie soms wat lastiger, maar wat hij levert of laat leveren is in ieder geval volgens afspraak. Blij dat ik voor Roozendaal heb gekozen!
Vakkundige installatie en prima begeleiding. Klasse Uitbreiding met 8 panelen naar tevredenheid, maar duurde door omstandigheden wel wat langer
Waardeloos, om te leggen staat hij direct op te stoep. Mooie praatjes, beloofd veel ,maar komt afspraken niet na. Reageert niet op berichten.
Sinds afgelopen weekeind zijn wij in het bezit van zonnepanelen van Roozendaal Solar. Wij zijn erg blij hoe het hele traject van verkoop tot oplevering is verlopen. Alles volgens afspraak, Richard denkt goed mee, is erg flexibel en zet echt de puntjes op de i. Zelfs het aanmelden bij de netwerkbeheerder wordt samen geregeld waardoor je niks meer zelf achteraf hoeft uit te vogelen, ideaal! Richard werkt met een fijn team van ervaren monteurs en elektriciens uit de regio die goed elkaar zijn ingespeeld. Er wordt door hun erg netjes gewerkt en alles gaat indien nodig in overleg met de klant. Een groot pluspunt is ook dat Richard zelf aanwezig is bij de oplevering en ervoor zorg dat het hele systeem draait inclusief de app. Complimenten voor deze fijn samenwerking en hopelijk gaat de zon flink schijnen!!
2.5 jaar geleden 12 panelen besteld en snel geplaatst. In 2023 nog 1 extra paneel erbij besteld. Goede en snelle communicatie en afspraken worden nagekomen.
Goede uitleg snel geleverd duidelijke afspraken die netjes nagekomen worden een echte aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid