facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sunny Grill

Sunny Grill

Info

Döner Kebab, shoarma, spare ribs, hamburger, gyros, patat, frites, pommes, imbiss, snackbar, cafetaria, grillroom, Turkse pizza, falafel

Adres: Wolfsbosstraat 2, 7906 NR Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528 268803
Stad: Hoogeveen
Route: Wolfsbosstraat 2
Postcode: 7906 NR


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 21:00
Dinsdag: 15:00 - 21:00
Woensdag: 15:00 - 21:00
Donderdag: 15:00 - 21:00
Vrijdag: 15:00 - 23:00
Zaterdag: 15:00 - 23:00
Zondag: 15:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Pizza Hoogeveen, Big Danas, Mixed grill Hoogeveen, Shoarma Hoogeveen
Recensies
Hele vriendelijke behulpzame eigenaar en veel eten voor weinig geld. Een echte aanrader!!! Parkeren: Voor de zaak en vlak tegen over voldoende ruimte
Eten kan er mee door maar moest wel meer dan uur wachten voor 1 döner box
Donders lekkere kebab Eten: 5/5
Wij hebben hier ter plaatse gegeten: jeetje wat een stevige porties! Lekkere kruiden op de frietjes en tot onze blije verrassing is de döner hier standaard van kip gemaakt. de kebab zaak bij ons in de buurt heeft maar 2 dagen in de week kip op het menu De kipschotel was goed gevuld met stevige stukken. Het interieur is gedateerd, maar de meubels zijn schoon. De wc kan wel een opknapbeurt gebruiken. Evengoed was het voor ons een prima plek om onderweg te stoppen voor een stevige! maaltijd.
niet zo'n beste service wacht tijd is een uur maar zit nu nog een half uur uur te wachten
Slechte service zou over 3 kwartier klaar stän toen we kwamen moesten ze nog beginnen een half uur langer moeten wachten. De kebab is meer champignons dan vlees.
Vriendelijk personeel, lekkere en grote maaltijd. Het kan van binnen wel een opknapbeurt gebruiken, maar het eten js dik in orde.
Bestelling kwam heel laat, omdat ze ons adres niet konden vinden, we kregen een mooie korting op de bestelling... bij mijn broodje kofte waren ze het broodje vergeten, gebeld en binnen 15min werd het broodje gebracht samen met een zak lollies. Eten was lekker!!!
Eten heel goed en goede porties. Binnen is het gedateerd en de wc mag wel een flinke opknapbeurt. Eten 5 sterren+
Lekker eten en een hele gezellige eigenaar! Mocht er een fout in je bestelling zijn dan belt hij netjes op om te melden en krijg je netjes een nieuwe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid