facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sunnah Center Winkel

Sunnah Center Winkel

Info

Sunnah Center richt zich op het verkopen van islamitische boeken en producten!

Geschiedenis

Doelstelling Sunnah Center

Sunnah Center is een organisatie die zich richt op het verkopen van islamitische boeken met bewijsvoering gebaseerd op de Qoeran en Sunnah. Het doel is om de toegankelijkheid tot betrouwbare informatie over de islam te vergroten, dit zowel voor moslims als niet-moslims. Dit sinds 2010!

Aanbod aan producten

In de loop van de jaren is onze product aanbod sterk toegenomen. Op dit moment zijn we 1 van de grootste Webshops en hebben we een Winkel van 230 vierkante meter in Nederland met uitgebreide assortiment aan islamitische producten!

Op het moment kunt u bij Sunnah Center Nederlandse, Arabische, Turkse, Engelse, Urdu, Franse, Indonesische en Farsi boeken over islam vinden. Daarnaast kunt u bij Sunnah Center ook islamitische producten vinden zoals kleding voor het hele familie, speelgoed, cosmetica, multimedia producten en Helal etenswaar.

Hadj en oemrah pakketen

Sinds eind 2014 zijn we ook verkooppunt van Hadj en Oemrah geworden van Gerar Reizen dat al 4 jaar bestaat! Voor meer informatie kunt u ook kijken naar www.gerarreizen.nl!

Beschrijving van producten op site

De gebruikte Koran- en overleveringsteksten op Sunnah Center zijn niet letterlijk vertaald en zijn niet meer dan een Nederlandse weergaven van de betekenis. Alleen de orginele Arabische tekst wordt als Koran beschouwd die te vinden is in de aangegeven bronnen.

Disclaimer boeken

Let op! Wij geven geen garantie op uitgeverijen, schrijvers of vertalers. Alleen op het boek!

Sunnah Center

Adres: Benthuizerstraat 50, 3036 CJ, Rotterdam, Nederland

Kvk nummer: 61231142

Btw nummer: NL199654621B03

IBAN/SEPA nummer: NL10 RABO 0115 5725 62

BIC nummer: RABONL2U

Banknaam: Rabobank

Telefoonnummer: 06 41585964 (ook beschikbaar met whatsapp) of 010 785 41 22

Telefonisch bereikbaar van: Maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 18.00

Email adres: [email protected]

Facebook: Sunnah Center, Gerar Reizen, Sunnah Center Winkel en Barakah!

Twitter, instagram en google+: Sunnahcenter



"Oprichting van Sunnah CenterSunnah Center is een bedrijf dat is opgericht in 2010! Het bedrijf is opgericht door 3 personen die hun kennis wilde vergroten over islaam! Echter konden ze nergens boeken kopen waar ze zeker van wisten of ze betrouwbaar waren. Dit heeft hun op het idee gebracht om een webshop te starten met alleen betrouwbare islamitische boeken dat gebaseerd zijn op de Koraan en de Soennah. Het doel was om de toegankelijkheid tot betrouwbare informatie over de islam te vergroten, dit zowel voor moslims als niet-moslims.Inmiddels is het uitgegroeid tot de grootste islamitische winkel en webshop van Nederland met een assortiment van ruim 4000 unieke producten!"
Adres: Noordmolenstraat 71-73, 3036RH Rotterdam
Telefoonnummer: 0641585964
Stad: Rotterdam
Route: Noordmolenstraat 71-73
Postcode: 3036RH


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: sunnah center abaya, as sunnah boeken, sunnah center koran, ibnbaazbookstore, islamitische winkel rotterdam, islamitische kleding, islam boeken, groothandel islam producten
Recensies
Snelle verzending, vriendelijk medewerkers, eerlijk en betrouwbaar Echt een aanrader! Top service
Ik ben op een dag geweest dat het erg druk was. Kom zeker een keer terug op een minder drukke dag.
Hele fijne Islamitische winkel, met divers aanbod aan boeken volgens de Qur'an en de authentieke sunnah. Hier moet je zeker even langs gaan voor je Islamitische spullen.
Supersnelle service maar tegelijkertijd ook een superslechte service. Ze omschrijven producten anders dan in werkelijkheid. In werkelijkheid krijg je aliexpress mini producten binnen. Erover geappt en kreeg een brutale antwoord terug. Dus zeker niet klantvriendelijk. Geen aanrader!!!
Geen vriendelijke service ik heb spijt van dat ik bij hun spullen gekocht heb
Groot assortiment Sunnah boeken. Prachtig en personeel met goede kennis.
Breed assortiment, vriendelijke medewerkers, eerlijke verkopers, niet van die gasten die met babbeltjes je van alles proberen aan te smeren. 1 tip alleen: beetje beter ordenen. Met name de dameskleding. Overzichtelijker maken hoe de rekken staan, modellen, kleur, prijzen, etc. het is nu een beetje een doolhof en te druk. Nieuwe collectie en oude collectie staat allemaal door elkaar. Wat niet verkocht wordt: weg ermee en ruimte maken voor wat wel verkocht wordt. De boeken hebben jullie nu wel goed geordend!
Is heel slecht winkel hoe ze mensen behandelen en helpen vind ik echt niet kunnen van deze winkel
Heel goed winkel
Fijne winkel klantvriendelijke personeel Heb vandaag mijn ghimaars binnen binnen 2 dagen ben echt super tevreden over de verzending en graag meet van zulke ghimaar verkopen het waren tie back ghimaar van het merk al faeza super fijne merk.. Baraka allahu feekum
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid