facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sunflower Coaching

Sunflower Coaching

Info

Niet voor niets heb ik een zonnebloem als symbool gekozen. Het is mijn doel om het mooiste uit de mens te halen zodat je kunt stralen!

Adres:
Telefoonnummer: 0625348752
Stad: Ermelo


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HORIZONder HORIZONder 566 meter Bij verlies- en rouwverwerking.
Ben Onderweg #Pelgrim onderweg in het leven Ben Onderweg #Pelgrim onderweg in het leven 632 meter Fantastische omgeving en beleving gehad op de posbank
COOZ De Villa COOZ De Villa 1 km I'm enjoying my night
Recensies
Ik heb een heel prettig gesprek gehad met Shyanne, ik voelde me meteen bij haar op m’n gemak. Shyanne is een energiek en enthousiast persoon. Ze kan goed luisteren, stelt helpende vragen en spiegelt en confronteert waar nodig. Dit doet ze op een directe manier, maar haar opmerkingen zijn niet oordelend. Hierdoor voelt het veilig, helpend en zeker niet vervelend om geconfronteerd te worden. Ze gaf me tijdens het gesprek veel informatie en praktische tips. Ik heb veel aan het gesprek gehad en zal ook zeker in de toekomst nog veel aan haar tips en adviezen hebben.
Ik heb onlangs meegedaan aan een win actie voor een 1 op 1 met Shyanne en die heb ik gewonnen! Ik volg Shyanne al een aardig tijdje en haar enthousiasme spreekt mij iedere keer weer aan. Ze maakt het laagdrempelig en makkelijk toe te passen! Zo ging het gesprek dus ook! Heel veel herkenning, open vragen, luisterend en zonder oordeel! Heel erg fijn! We houden contact
Shyanne is een ontzettend spontane coach vol passie, humor, liefde en openheid! Dankzij haar programma heb ik een enorme groei doorgemaakt! Ik kan het de hele wereld aanraden om aan de slag te gaan met de programma’s die Shyanne aanbiedt. Het is het dubbel en dwars waard!
Ik heb contact gehad met Shyanne via een confidence call. Dat was een superleuk gesprek. Het voelde alsof we elkaar al jaren kenden en Shyanne kon al snel de vinger op de zere plek leggen door de juiste vragen te stellen. Ze is vrolijk, toegankelijk en weet waar ze het over heeft. Echt een aanrader!!
Wat een Mega ervaring: door deze tafel familie opstelling tot een diepte punt gekomen. Iets wat jaren mijn diepste geheim was maar ik nooit erkend had. Nu door een heel andere vraag van mijn kant is dit boven gekomen. Je kijkt ineens je eigen ik aan door een andere bril. Shyanne heeft mij er heel goed doorheen geholpen. Het was zeker pittig maar ben met minder ballast de deur uit gelopen. Heb tevens iemand kunnen vergeven zodat mijn leven nu lichter is. BIJZONDER HOE DIT WERKT.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid