facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sunday's Haarlem

Info

Facebookpagina van Sunday's Haarlem, voor alle liefhebbers van Sunday's, zonlicht, je lekker voelen en er gezond uit zien.

Geschiedenis

Al onze banken hebben Blue D-Lite lampen voor de aanmaak van vitamine D.



"Ben jij toe aan een mooie gebruinde huid? Breng dan een bezoek aan Sunday’s. Of je nu behoefte hebt aan een mooi kleurtje, een vitamine D boost of gewoon even lekker ontspannen, wij doen er alles aan om jou in het zonnetje te zetten!Onze opgeleide zonneconsulenten stellen tijdens je eerste bezoek een persoonlijk zonadvies op. Dit zonadvies helpt je bij het verantwoord opbouwen van een mooi en gezond kleurtje.Bij elk bezoek aan een van onze zonnestudio's krijg je bovendien 3 verzorgingsproducten die niet alleen je huid verzorgen maar ook de kleur vasthouden!"
Adres: Andalusie 59, 2037 AV Haarlem
Telefoonnummer: 023-8200285
Stad: Haarlem
Route: Andalusie 59
Postcode: 2037 AV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lara's Beauty Centre Lara's Beauty Centre 318 meter De reden dat ik ben weggegaan bij dit bedrijf is omdat zij eisen dat de klant alleen ...
Beauty 4 You 2 Beauty 4 You 2 2 km Sylvia geeft heerlijke schoonheidsbehandelingen. Zij heeft een goed oog voor wat mijn...
Sun XL Sun XL 6 km Sun & Nails
Recensies
Schone en fijne zonnestudio. De eerste keer hele fijne uitleg gekregen en ze namen er alle tijd voor. De keren daarna nog steeds erg vriendelijk. Zeker een aanrader!
Heerlijk onder de zonnebank gelegen. Altijd vriendelijk personeel
Warm ontvangen, geweldige service, grote ruimte met veel aan aanbod. Een aanrader!
Wat een lief personeel. Maakt altijd tijd voor een gezellig praatje en geeft goede adviezen
Ga altijd in Amsterdam. Maar deze studio in Haarlem,meer sfeer. Hele aardige mevrouw daar. Ziet er allemaal super mooi uit.Kom er graag nog eens.
Schoon, veel extra's en goede service!Service: Zonnestudio
Super service en goeie zonnebanken, helemaal tevreden
Altijd lekker even op vakantie, dat gevoel heb je bij Sundays. Alles is netjes en schoon en altijd aardig personeel wat ook altijd in is voor een praatje.
Het is heel fijn bij Sundays te zonnen. Heel professioneel, goeie banken, rustige sfeer. En lekker bijkleuren natuurlijk!
Super banken en zeker zeer lieve mensen daar!! Zeker aanrader ik wil niks anders meer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid