facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sundaes

Sundaes

Info

IJssalon Sundaes

Geschiedenis

Dagvers Ambachtelijk Schepijs



"Vol passie én respect voor traditie en ambacht maken wij dag in dag uit schepijs van hoogwaardige grondstoffen. Iedere ijssmaak heeft een eigen recept en is fijn gebalanceerd, compact en bevat weinig lucht. Dit proef je aan de fijne structuur en volle, romige smaak! Sundaes’ ijscreaties worden dagelijks in onze ijswinkel bereid en uitsluitend dagvers verkocht. Het smaakt vernieuwend, bijzonder én tovert een lach op ieders gezicht."
Adres: Oostermeent-Oost 80, 1274 SN Huizen
Telefoonnummer: 0356226223
Stad: Huizen
Route: Oostermeent-Oost 80
Postcode: 1274 SN


Recensies
Lekker ijs, goede en vele smaken. Het proberen waard
Een toppertje als je het hebt over ijssalons! Wij komen hier al jaren als trouwe klant. Los van een lekker ijsje, zijn de ijstaarten ook fantastisch!!!
Ik kom al sinds kinds af aan bij Sundaes, een echte en blijvende favoriet. Volle vitrine met veel keuze aan ‘standaard’ smaken, maar ook unieke combinaties. Mijn top 3: Donatello, Citroencake en Hazelnoot. Deze zijn ook heerlijk als milkshake ; Bij speciale gelegenheden bestel ik een ijstaart; altijd mooi opgemaakt en toch net wat extra’s dan een simpel toetje. Sundaes raad ik 100% aan!
Heerlijk ijs! En top personeel! Raad het zeker aan om hier lekker voortaan je ijs te halen
Alleen jammer dat er niet echt gelegenheden zijn, om te zitten. Helaas aeenankjes in de felle zon.
Lekkere ijs vriendelijk personeel. Mooie zaak.
Super lekker ijs!
Lekker ijs, ben wel vaker geweest dat het yoghurt ijs niet werkt en je noodgedwongen een schepijs moet uitzoeken, maar dat is geen straf. Hij heeft erg lekker smaken
Prima ijsboer. Alleen jammer dat het ijs bij sommige smaken de structuur van softijs heeft. Je hebt daardoor niet echt het idee ijs te eten. Daarvoor is het ijs te zacht.
Heerlijk ijs en veel keuze in smaken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid